Άτυχοι οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού

Άτυχοι στάθηκαν οι μικροί οτυ Ολυμπιακού που αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση του Youth League της UEFA στην έδρα της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι πιτσιρικάδες έχασαν την πρόκριση στα πέναλτι αφού το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια, όσο και στην παράταση έληξε 1-1.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο 11′. Ο Λάτσι έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και έβγαλα εκπληκτική κάθετη μπαλιά στον Βέργο, ο οποίος στο τετ α τετ με τον Ουκρανό τερματοφύλακα δεν αστόχησε και άνοιξε το σκορ. Ο Ολυμπιακός πίεσε για το δεύτερο τέρμα ωστόσο δεν τα κατάφερε. Στο 26′ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Σαχτάρ, το οποίο αμφισβητεί ο Ολυμπιακός και ο Βαχιμπεράτζε από τα 11 βήματα έγραψε το τελικό 1-1.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου ο Ολυμπιακός έχασε με 5-4. Στο 5ο πέναλτι που εκτέλεσε η ομάδα του Πειραιά, ο Κιούντρικ απέκρουσε την εκτέλεση του Ιγνατίδη. Αμέσως μετά ο Βαχιμπεράτζε έστειλε άουτ τη μπάλα ενώ ο Κούντρικ αντέδρασε και πάλι σωστά στο πέναλτι του Τόλι αυτή τη φορά. Ο Αρεντάρουκ στο τελευταίο χτύπημα δεν αστόχησε και στέρησε από τον Ολυμπιακό την πρόκριση.

Σχετικά άρθρα