Ασος η Σίτι, όβερ στο Τορίνο

102.ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  ΟΒΕΡ  1.80
Σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι αμφότερες έρχονται από θετικά αποτελέσματα. Δυνατή η “Μεγάλη Κυρία” στο Τορίνο και με καλή παράδοση κόντρα σε ομάδες από τη Γερμανία θα προσπαθήσει να σκοράρει και όχι μόνο μία φορά κόντρα στην προβληματική αμυντική διάταξη της Μπορούσια η οποία όμως ξαναβρισκει τους αυτοματισμούς της στην επίθεση. Θεωρώ ότι η Ντόρτμουντ μπορεί να πετύχει γκολ στο άντρο της Γιουβέντους, συνεπώς δεν είναι κακή ιδέα το όβερ.
 

103. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  1  3.15

Μεγάλη ευκαιρία παρουσιάζεται στη Σίτι να πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση-εκδίκηση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το “θηρίο” βέβαια είναι πληγωμένο μετά την ήττα σοκ από τη Γρανάδα στο “Καμπ Νου” αλλά έχει και αρκετά προβλήματα. Ο Πελεγκρίνι είναι έμπειρος τεχνικός, ξέρει καλά τους Καταλανούς και θα βρεί τον τρόπο να τους βάλει δύσκολα. Εάν οι “πολίτες” εμφανιστούν σοβαροί στην ανασταλτική λειτουργία και καταφέρουν  να περιορίσουν τον Μέσι τότε μπορούν τον καλοπληρωμένο άσο.
 

106. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΡΟΔΕΡΑΜ  ΟΒΕΡ  1.55

Αντίδαση θα ψάξει η γηπεδούχος μετά τη βαριά ήττα που υπέστη το περασμένο Σάββατο στην έδρα της χάνοντας από τη Νόριτς με 3-0. Εντός συνήθως φέρνει μεγάλα σκορ κι αυτό διότι δίνει χώρο στον αντίπλο με το επιθετικό πνεύμα παιχνιδιού που έχει εμφυσήσει ο κόουτς Γιοκάνοβιτς. Η Ρόδεραμ εσχάτως δεν είναι τόσο σφικτή αμυντικά, όπως στο μεγαλύτερο μέρος της τρέχουσας περιόδου και δέχεται με ευκολία το γκολ. Εχασε 2-1 από τη Μπλάκμπερν και 5-0 απ΄ τη Γουλβς στις δύο τελευταίες εξόδους της. Οβερ και πιθανός άσος.

112. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ  ΟΒΕΡ  1.60
Οι γηπεδούχοι άφησαν πίσω τις δύσκολες μέρες με τις φήμες για πιθανή αποχώρηση του μάνατζερ επιστρέφοντας με εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες. Το 3-1 επί της φιλόδοξης  Μπόρνμουθ δίνει φτερά στην ομάδα του Γουόρμπερτσον να κυνηγήσει μέχρι τέλους τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Εχει εύκολο το γκολ ειδικά εντός έδρας και θα ψάξει το δεύτερο σερί τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα με ευπαθή αμυντική συνπεριφοράόπως είναι η τελευταία της κατάταξης Μπλάκπουλ. Οβερ με πιθανό και το 4-6 γκολ.

Σχετικά άρθρα