Ανακοίνωση Πανιωνίου για τα περί δίωξης στον Μητρόπουλο

Για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης κάνει λόγο η ΠΑΕ Πανιώνιος μετά από τα όσα ειπώθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή περί άσκησης ποινικής δίωξης για κακουργηματική πράξη στον Παύλο Μητρόπουλο. Οι “κυανέρυθροι” τονίζουν πως είναι στο πλευρό του ποδοσφαιριστή και ότι θα πράξουν τα δέοντα προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:
“Η αγωνιστική εικόνα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που βρίσκεται ένα βήμα πριν την επίτευξη του στόχου του, φαίνεται πως δεν αρέσει σε κάποιους, οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να επιφέρουν αναταραχή και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.
Ξαφνικά και ενώ, προφανώς, έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ και ο δημοσιογράφος κ. Θωμαΐδης επιχειρούν να εμφανίσουν τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Παύλο Μητρόπουλο ως «ποινικά διωκόμενο για κακουργηματική πράξη» από την Δικαιοσύνη.
Κάτι εντελώς ανακριβές, καθώς ουδεμία «άσκηση ποινικής δίωξης για κακουργηματική πράξη» έχει έρθει σε γνώση του. Πρόκειται δε για την υπόθεση που γνωρίζει όλη η Ελλάδα και στην οποία ο ποδοσφαιριστής μας, την μόνη ανάμειξη που φέρεται ότι έχει, είναι ακριβώς επειδή αρνήθηκε την συμμετοχή του σε πράξη χειραγώγησης αγώνων, όπως ο ίδιος σταθμός ανακοίνωσε, η οποία όμως δεν ολοκληρώθηκε με δική του βούληση.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ τονίζει κατηγορηματικά πως θα σταθεί στο πλευρό του παίκτη και θα συνεχίσει να τον περιβάλλει με αγάπη και εμπιστοσύνη, μέχρις ότου λάμψει η αλήθεια, η οποία απέχει παρασάγγας από όλα όσα ακούστηκαν στην εν λόγω εκπομπή. Παράλληλα δε, θα πράξει τα δέοντα, όπως ορίζει το μέγεθος και η ιστορία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ”.

Σχετικά άρθρα