Κιβρακίδης: «Μπορούμε να βρεθούμε στην πεντάδα»

Την πεποίθηση του πως ο Ατρόμητος μπορεί να βρεθεί στην πεντάδα και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη εξέφρασε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κυριάκος Κιβρακίδης.

Ο 22χρονος αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου μίλησε επίσης για την θέση που προτιμάει να αγωνίζεται, την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα μετά την αλλαγή προπονητή αλλά και για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κυριάκος Κιβρακίδης στον Γιώργο Χελάκη για:

Την θέση που αγωνίζεται:  «Κανονικά είμαι δεξί μπακ, όμως με βοηθάει το να παίζω και σε άλλες θέσεις. Εχθές(σ.σ ενάντια στον Εργοτέλη) έπαιξα και ως εξάρι, καθώς ο κ. Νιόπλιας ήθελε να περιορίσω τον αντίπαλο παίκτη που αγωνιζόταν στην θέση αυτή».

Την θέση του στον Αιγινιακό:  «Στον Αιγινιακό ξεκίνησα ως δεξί μπακ, όμως μετά την αλλαγή προπονητή με έβαζαν ως αμυντικό χαφ. Έπειτα, επειδή τραυματίστηκε ένας συμπαίκτης μου γύρισα στην φυσική μου θέση ώστε να καλύψω το κενό».

Την πορεία του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα: «Μπορεί να μην κάναμε τόσο καλό ξεκίνημα, όμως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Μπορούμε να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη».

Την αλλαγή προπονητή:  «Ανεβαίνει η ψυχολογία μας και με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και με την αλλαγή προπονητή. Ο κάθε προπονητής έχει άλλη φιλοσοφία, διαφορετική. Με τα υπάρχοντα δεδομένα έχουμε απελευθερωθεί ως προς τον τρόπο που αγωνιζόμαστε».

Τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:  «Δεν φοβάμαι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Το βλέπουμε όπως όλα τα άλλα. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και πως έχουνε καλή ψυχολογία γιατί κυνηγάνε το πρωτάθλημα, όμως κι εμείς έχουμε τον στόχο της πεντάδας».

Τους προσωπικούς του στόχους:  «Από μικρός ήθελα να αγωνιστώ στην Εθνική ομάδα. Κάτι το οποίο αγωνιζόμενος στις μικρότερες κατηγορίες δεν μπορείς να το πετύχεις εύκολα. Είναι όνειρο μου να παίξω στην Εθνική Ελλάδος».

Σχετικά άρθρα