Αλαφούζος: «Δεχτήκαμε επίθεση»

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξερχόμενος από το ΔΣ της Super League έκανε δηλώσεις για τα όσα έγιναν στη διάρκεια του δραματικής σύσκεψης.
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είπε:
“Δυστυχώς οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και σήμερα, δεχθήκαμε επίθεση, μας καθύβρισαν σε σημείο απίστευτο. Εγώ δέχθηκα ένα νερό από τον Μαρινάκη. Ένας μπράβοςτου Μαρινάκη που ήταν κρυμμένος μπήκε μέσα και χτύπησε τον κύριο Βασίλη (σσ Κωνσταντίνου). Έχει τραυματισθεί, τον βλέπετε. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε ΔΣ Σουπερλίγκας θα μπορούσε να υπάρξει τέτοια βία. Ξέραμε ότι δρούσαν εγκληματικές οργανώσεις, αλλά όχι ότι θα είχαν το θράσσος να κάνουν επίθεση σε ΔΣ
Κι εμείς έχουμε κάνει λάθη, δεν είμαστε άμεμπτοι, αλλά προσπαθούμε να φτιάξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε δεχτεί δύο επιθέσεις στο ΣΚΑΪ από οπαδούς του Ολυμπιακού, γεγονότα που είναι καταγεγραμμένα. Μάλλον θα πρέπει κάποιοι να είναι θύματα για να αλλάξει η κατάσταση”.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των δηλώσεων του Γιάννη Αλαφούζου βρισκόταν δίπλα του ο Βασίλης Κωνσταντίνου κρατώντας ένα μαντήλι με το οποίο σκούπιζε το ματωμένο χείλος του.
Φεύγοντας ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση.

Σχετικά άρθρα