Μεγάλη ένταση στο Δ.Σ. της Super League

Μαρινάκης Στο “κόκκινο” η ένταση στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Με αφορμή όλα όσα έγιναν στο κυριακάτικο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (και που φαίνεται ότι οδηγούν σε τιμωρία της έδρας του Παναθηναϊκού) η κόντρα φούντωσε για τα καλά στη συνεδρίαση της Super Legue στο Μαρούσι. Μάλιστα, εκτιμάται ότι επρόκειτο για την πιο θερμή και επεισοδιακή συνεδρίαση των τελευταίων μηνών. 
Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τους Μαρινάκη, Βρέντζο, Καραπαπά, και Αγραφιώτη ενώ ο Παναθηναϊκός από τους Αλαφούζο, Κωνσταντίνου, Σωπήλη και Μπαλωμένου.
Πρώτος αποχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης και εν συνεχεία οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Φώτης Κωστούλας, χωρίς να κάνουν δηλώσεις. Μάλιστα, το σακάκι του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναιτωλικός ήταν βρεγμένο γεγονός που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι εκτοξεύτηκαν νερά κατά τη διάρκεια του Δ.Σ.
Η σπίθα άναψε με την έντονη αντιπαράθεση των ιδιοκτητών των ΠΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζου. Ο Ολυμπιακός υποστήριξε ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού άφησαν την ομάδα βορά στις διαθέσεις των φανατικών οπαδών των “Πρασίνων” στο κυριακάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου. Ο Παναθηναϊκός ανταπάντησε ότι είχαν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα και φυσικά η συζήτηση σύντομα πήρε φωτιά. Κουβέντα στην κουβέντα η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν μετά από την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Η πλευρά του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι ο κ. Μαρινάκης πέταξε ποτήρι με νερό στον κ. Αλαφούζο και ότι εν συνεχεία χτυπήθηκε ο αντιπρόεδρος της ομάδας Βασίλης Κωνσταντίνου.
Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου ΕΔΩ
Παρών στο Δ.Σ. ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, ο οποίος τόνισε για την ένταση: «Έγινε κάτι που είναι λυπηρό. Δεν ήταν όμως και κάτι τόσο “χοντρό”. Θα πρέπει οι παράγοντες να είναι πιο συγκρατημένοι. Ο κ. Κωνσταντίνου είναι ένας άνθρωπος που τον ξέρει όλη η Ελλάδα, θα πρέπει να είναι λιγότερο νευρικός. Είχαμε ζητήσει από τον Υφυπουργό να μην έρθει ο κ. Αλαφούζος στο Ηράκλειο όμως ήρθε και έγιναν αυτά που έγιναν. Και την Κυριακή έγιναν δεκαπλάσια στο ματς με τον Ολυμπιακό».
Συνεχής ενημέρωση…

Σχετικά άρθρα