«Θα είναι υποψιασμένη η Μακάμπι»

Με στόχο τη νίκη, η οποία θα τον φέρει “αγκαλιά” με την δεύτερη θέση στο Top 16 της Ευρωλίγκας, αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Τελ Αβίβ. Την Πέμπτη το βράδυ οι “Πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν την Μακάμπι και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Νέλσον και Παπαγιάννη, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα.
Κατά την αναχώρηση της ομάδας ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για τις διαφορές της αναμέτρησης σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου ενώ ο Έι Τζέι Σλότερ αναφέρθηκε στα “όπλα” των Ισραηλινών.
«Σίγουρα η Μακάμπι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και αυτό τα λέει όλα. Και ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Παλεύουμε πάντα για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και στο Τελ Αβίβ. Έχουμε έξτρα κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι καθώς είναι στόχος μας η δεύτερη θέση. Το βέβαιο είναι, ωστόσο, ότι κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Ούτε καν σκεφτόμαστε το ματς του πρώτου γύρου καθώς είναι πολύ μακριά. Η Μακάμπι προέρχεται από μια εντός έδρας ήττα στη διοργάνωση. Θα παρουσιαστεί υποψιασμένη στο παιχνίδι και θα κάνει τα πάντα για τη νίκη, όπως και εμείς», δήλωσε ο Μποχωρίδης.
Από την πλευρά του ο Έι Τζέι Σλότερ στάθηκε στην απουσία του ΝτεΜάρκους Νέλσον: «Ο ΝτεΜάρκους είναι πολύτιμος για εμάς παίκτης σε άμυνα και επίθεση. Όλοι οι υπόλοιποι θα κάνουμε τα πάντα για να καλύψουμε το κενό του και να πάρουμε τη νίκη».
Για το βαθμολογικό κίνητρο που έχει ο Παναθηναϊκός σε αυτό το ματς: «Είναι πολύ σημαντικό το κίνητρό μας. Θέλουμε την πρώτη ή τη δεύτερη θέση για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να πάρουμε τη νίκη και να πλησιάσουμε το στόχο».
Για τα «όπλα» της Μακάμπι: «Είναι πολύ καλοί στον αιφνιδιασμό. Τους αρέσει να τρέχουν το γήπεδο, ενώ παράλληλα παίζουν επιθετική άμυνα. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας ώστε να τα καταφέρουμε».

Σχετικά άρθρα