Μοντέλα με αναπηρία κατακτούν την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη!

25 Φεβρουαρίου 2015

Η Jamie Brewer, το πρώτο μοντέλο με σύνδρομο Down, διέσχισε τους διαδρόμους ομορφιάς, στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη. Ο κόσμος της μόδας φαίνεται να οδηγείται προς μία άλλη κατεύθυνση, σωστή, η οποία αποδεικνύει ότι η ομορφιά και η λάμψη των ανθρώπων πηγάζουν από την ψυχή τους.

Μετά από τη σαγηνευτική Jamie, οι πασαρέλες μόδας στη Νέα Υόρκη κατακτήθηκαν από μοντέλα με αναπηρία, που διέσχισαν τους διαδρόμους με αναπηρικό καροτσάκι, ενώ ένας personal trainer με τεχνητό μέλος εμφανίστηκαν στο show FTL Moda για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015, την Κυριακή, στο κέντρο του Λίνκολν.

Το show, με τίτλο "FTL Moda Loving You", δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή Antonio Urzi, ενώ συμμετείχαν και άλλοι διεθνείς σχεδιαστές.

Αυτή η εξέχουσα κίνηση με στόχο την προώθηση της διαφορετικότητας, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το ίδρυμα Fondazione Vertical, ένα ιταλικό ίδρυμα το οποίο στηρίζει τις έρευνες για τους τραυματισμούς του νωτιαίου μυελού.

Ο Jack Eyers, ο Βρετανός personal trainer, που έχασε το πόδι του στα 16 του χρόνια, δήλωσε: "Δεν είχα ιδέα τι να περιμένω, οπότε είναι πολύ συγκινητικό. Απλά ήθελα να δείξω, ότι το να έχεις κάποια μορφή αναπηρίας δεν πρέπει να σε κρατά πίσω".

Μιλώντας στο Ticker Report, η παραγωγός Ilaria Niccolini είπε: "Είναι πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα μου στη μόδα η ευκαιρία να περπατήσουν αυτά τα όμορφα ταλέντα στους πιο αναγνωρισμένους διάδρομους στον κόσμο, έτοιμα να δείξουν ότι η αναπηρία συχνά είναι μία ψυχική κατάσταση".

Φωτογραφίες των νικητών της πασαρέλας και της ζωής

montela-anapiria-10.jpg

montela-anapiria-1.jpg

montela-anapiria-2.jpg

montela-anapiria-3.jpg

montela-anapiria-4.jpg

montela-anapiria-5.jpg

montela-anapiria-6.jpg

montela-anapiria-9.jpg

montela-anapiria-8.jpg

montela-anapiria-7.jpg

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ