Το «αντίο» στον Μπάμπη Δρόσο

Ο Μπάμπης Δρόσος, ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του Ολυμπιακού έφυγε από τη ζωή και η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Μπάμπη Δρόσου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ήταν ένας από τους ανθρώπους που έγραψαν χρυσή ιστορία με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Σύσσωμη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια θρηνεί για την απώλεια ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή της ιστορίας του Θρύλου».
Ανακοίνωση, όμως, εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού, τονίζοντας:
«Ο Μπάμπης Δρόσος βρίσκεται στο πάνθεον των ηρώων της θρυλικής ιστορίας του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, στον ουρανό του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Έγραψε σελίδες δόξας την δεκαετία του ’50, δίδοντας στον Ολυμπιακό το προσωνύμιο «Θρύλος», μαζί με τους μεγάλους συμπαίκτες του, κατακτώντας πρωταθλήματα, Κύπελλα και νταμπλ, ενώ προσέφερε τεράστιες υπηρεσίες σαν προπονητής στον Ολυμπιακό, ιδιαίτερα την ιστορική εποχή της δεκαετίας του ‘60 μαζί με τον Μάρτον Μπούκοβι. Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή του με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος.
Τιμή και δόξα στον θρυλικό Μπάμπη Δρόσο!»

Σχετικά άρθρα