Σαλάτα με νουντλς ρυζιού, λαχανικά και σάλτσα με σόγια και λεμόνι

25 Φεβρουαρίου 2015

ΥΛΙΚΑ

Για τη σαλάτα

  • 250 γρ. νουντλς
  • 150 γρ. καρότο, ζουλιέν
  • 100  γρ. μανιτάρια στρόγγυλα, σε φέτες
  • 80  γρ. φασολάκια βρασμένα
  • 100  γρ. κόκκινο λάχανο, εμινσέ
  • 50  γρ. φρέσκο κρεμμύδι, σε πλάγιες φέτες
  • σησαμέλαιο

Για το ντρέσινγκ

  • 120 γρ. σάλτσα σόγιας
  •  60 γρ. χυμός λεμονιού
  • 90 γρ. νερό
  • 90 γρ. φιστικοβούτυρο
  • 30 γρ. fish sauce

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη σαλάτα

  • Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
  • Σερβίρουμε την σαλάτα κρύα ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Για το ντρέσινγκ

  • Σ' ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
  • Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ τη σαλάτα, πριν το σερβίρισμα.
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ