Στην Ελευσίνα ο Ρίβας, τέλος οι Κοξ, Καλλές

Ο Πανελευσινιακός προχώρησε σε αλλαγές στο ρόστερ του εν όψει της «τελικής ευθείας» της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και της προσπάθειας του να παραμείνει στην Α1. Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ριβς Νέλσον, 24χρόνου Αμερικανού φόργουορντ ύψους 2μ.03, και την αποδέσμευση των Νίκου Καλλέ, Νεντ Κοξ.
Ο Ριβς για δύο σεζόν φοίτησε στο φημισμένο UCLA και η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα της καριέρας του, ήταν η Ζαλγκίρις Κάουνας την σεζόν 2011-12.
Η ανακοίνωση των «σταχυοφόρων» για την απόκτηση του 24χρόνου Αμερικανού φόργουορντ:
«Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την προσθήκη του Reeves Nelson στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.Ο Αμερικάνος φόργουρντ είναι 24 χρόνων και έχει ύψος 2,03. Η πρώτη του ευρωπαική ομάδα ήταν η Ζαλγκίρις Κάουνας. Τη φετινή χρονιά είχε ένα μικρό πέρασμα απο το Βελγικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Κάνγκοερόες πριν πάρει μεταγραφή για το Ισραήλ και τη Μακάμπι Ραανανά όπου σε έξι αγώνες είχε μέσο όρο 14,3 πόντους και 8,3 ριμπάουντ.
Ο Ριβς έκανε χθές Τρίτη 24/02/15 την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Πανελευσινιακού και όπως όλα δείχνουν θα κάνει ντεμπούτο στον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (01/03/15)».
Η ανακοίνωση των «σταχυοφόρων» για την λύση της συνεργασίας τους με τους Καλλέ, Κοξ:
«Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει τη διακοπή συνεργασίας με τους αθλητές Νίκο Καλλέ και Νεντ Κοξ.Ο Σύλλογος ευχαριστεί τους δύο παίκτες για την προσφορά τους κι εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».
 

Σχετικά άρθρα