Λούι: «Η βία στα γήπεδα είναι εμφανής»

Δηλώσεις σε μέσο ενημέρωσης της Αργεντινής έκανε ο Μπράιαν Λούι σχετικά με τα φαινόμενα βίας στα ελληνικά γήπεδα.
Ο άσος του Αστέρα Τρίπολης τόνισε πως παρότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας τα πράγματα κυλούν ήρεμα και κανένας δεν ενοχλεί τους παίκτες εξωγηπεδικά, στα γήπεδα η βία είναι εμφανής.
«Στη διάρκεια της εβδομάδας τα πράγματα είναι ήρεμα. Δεν έρχονται οπαδοί να σου πουν κάτι. Στα γήπεδα, ωστόσο, η βία είναι εμφανής», είπε αρχικά ο Λούι.
Και πρόσθεσε: «Έχω δει κάποια προβλήματα τα τελευταία χρόνια, αλλά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, στο οποίο οι οπαδοί πέταξαν αντικείμενα και φωτοβολίδες σε παίκτες, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν ήταν το μοναδικό ματς όμως που έγιναν επεισόδια».
Για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, σχολίασε: «Η πληροφόρηση που έχουμε είναι πως θα γίνει μια συνάντηση στη διάρκεια της εβδομάδας και αναλόγως πως θα πάνε τα πράγματα η αναβολή θα διαρκέσει από μια ως τρεις εβδομάδες. Σίγουρα μιλούν για δυο εβδομάδες κάποιοι»
Για το πώς υποδέχθηκαν στην ομάδα την αναβολή, είπε: «Παρότι δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοια διακοπή, δεν παρατήρησα κάποια έκπληξη. Το πήραν φυσιολογικά, όπως και το γεγονός ότι υπήρξαν περιστατικά βίας, αφού έχουν συμβεί αρκετές φορές και στο παρελθόν».

Σχετικά άρθρα