Τρεις εβδομάδες εκτός ο Πίρλο

Πιο σοβαρός από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί είναι ο τραυματισμός του Αντρέα Πίρλο στο πόδι του στον αγώνα της Γιουβέντους με τη Ντόρτμουντ, με αποτέλεσμα ο άσος της «μεγάλης κυρίας» να μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με τους Βεστφαλούς στο πλαίσιο των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!

Να θυμίσουμε πως ο Ιταλός μέσος τραυματίστηκε (και έγινε αλλαγή) στο 37’ και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία μιας εβδομάδας. Μόνο που κατά την διάρκεια των εξετάσεων, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 35άχρονος μέσος υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στη δεξιά κνήμη. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 20 ημέρες.

Ο Αντρέα Πίρλο θα χάσει το ντέρμπι πρωταθλήματος με τη Ρόμα, αλλά και τα παιχνίδια με Σασουόλο και Παλέρμο! Θα είναι εκτός και από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας με την Φιορεντίνα.

Το ιατρικό επιτελείο της «μεγάλης κυρίας» φαίνεται πως δεν θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του Πίρλο σε κάποιο παιχνίδι για τις εγχώριες διοργανώσεις, ώστε να είναι 100% έτοιμος στη ρεβάνς με τη Ντόρτμουντ στη Γερμανία.

Σχετικά άρθρα