Τον απείλησαν με όπλο! (video)

Ξεπέρασε κάθε… προηγούμενο το περιστατικό βίας που έγινε στη Σερβία με πρωταγωνιστή τον Ζάρκο Ουντόβιτσιτς της Νόβι Πάζαρ και χούλιγκανς, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να τον απειλήσουν με όπλο μέσα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του. Γεγονός που κατήγγειλε και το Συνδικάτο ποδοσφαιριστών της βαλκανικής χώρας! Είναι χαρακτηριστικό πως ο 27άχρονος μέσος αποχώρησε από την ομάδα του, μετά από αυτό το θλιβερό περιστατικό.

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο άρχισε ξανά το πρωτάθλημα στην Σερβία και στον αγώνα της Ραντ με την Νόβι Πάζαρ (1-0) χάθηκε πέναλτι από την φιλοξενούμενη και ο… άτυχος ήταν ο συγκεκριμένος παίκτης!
Μόνο που ο Ζάρκο Ουντόβιτσιτς δεν περίμενε τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Συγκεκριμένα, ένοπλοι χούλιγκανς της ομάδας του επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο της ομάδας του, δύο ημέρες μετά την αναμέτρηση, και τον απείλησαν για τη ζωή του!!!

Όπως είπαμε, τα Συνδικάτο ποδοσφαιριστών της γειτονικής χώρας κατήγγειλε το εν λόγω περιστατικό, αλλά ακόμη δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο, παρά μόνο έχει αναρτηθεί η ακόλουθη ανακοίνωση: «Πρέπει να εγγυηθούν την ασφάλειά μας. Αλλά, δεν το κάνουν. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι οι χούλιγκανς να σκοτώσουν κάποιον ποδοσφαιριστή»…

Σχετικά άρθρα