Σε ποια υπουργό δεν αρέσει ο Βαρουφάκης σαν άνδρας;

27 Φεβρουαρίου 2015

Φαίνεται πως ο ντόρος, που έχει προκληθεί από το ατίθασο στυλ και τον ερωτισμό που εκπέμπει ο νέος υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, αφήνει ασυγκίνητη την Ιταλίδα υπουργό Μεταρρυθμίσεων, Maria Elena Boschi.

Η εντυπωσιακή Ιταλίδα πολιτικός που έχει πέσει ουκ ολίγες φορές θύμα των σχολίων του ιταλικού τύπου και των σατιρικών εκπομπών, κυρίως λόγω των στιλιστικών της επιλογών, δηλώνει υποστηρίκτρια του πολιτικού έργου του Γιάνη Βαρουφάκη.

Μάλιστα, ο Ιταλικός Τύπος θέλει την κ. Boschi να έχει εμπλακεί σε σειρά σκανδάλων, με το κερασάκι στη τούρτα να προστίθεται όταν, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας της κυβέρνησης Ρέντζι, αποκαλύφθηκε το εσώρουχό της, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες και τα καυστικά σχόλια να κάνουν το γύρω του διαδικτύου.

 

Η ίδια πάντως σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό περιοδικό Chi έσπευσε να ταχθεί υπέρ του Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας: "Θα αγγίξουμε την ισότητα όταν δε θα έχει σημασία πώς ντύνεται ένας πολιτικός ή πώς είναι η εμφάνισή του, ανεξαρτήτως είτε πρόκειται για άνδρα,  είτε για γυναίκα. Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στο έργο τους".

Μάλιστα, ερωτώμενη για το πως βλέπει τα σχόλια και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Έλληνα υπουργό ως το νέο sexsymbol της Ευρώπης δήλωσε: "Δεν είναι ο τύπος μου".


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ