ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ: Σαλάτα με καλαμπόκι και ψητές πιπεριές

27 Φεβρουαρίου 2015
ΥΛΙΚΑ
  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • 5 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 25 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 25 γρ. κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 5 γρ. πιπεριές χαλαπένιος, ή άλλη καυτερή πιπεριά
  • 625 γρ. καλαμπόκι, μαγειρεμένο
  • 100 γρ. κόκκινες πιπεριές ψημένες, κομμένες σε καρέ
  • 200 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 10 γρ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • αλάτι

 

Για την σαλάτα

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά. Αν δεν σερβίρουμε αμέσως τη σαλάτα σε θερμοκρασία δωματίου, μπορούμε να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο για 24 ώρες και να τη σερβίρουμε κρύα.

 

http://www.yiannislucacos.gr/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ