ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ: Σαλάτα με καλαμπόκι και ψητές πιπεριές

<div class="list_title"><span style="text-decoration: underline;"><strong>ΥΛΙΚΑ</strong></span></div>
<div class="list_content">
<ul>
<li>30 γρ. ελαιόλαδο</li>
<li>5 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο</li>
<li>25 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο</li>
<li>25 γρ. κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο</li>
<li>5 γρ. πιπεριές χαλαπένιος, ή άλλη καυτερή πιπεριά</li>
<li>625 γρ. καλαμπόκι, μαγειρεμένο</li>
<li>100 γρ. κόκκινες πιπεριές ψημένες, κομμένες σε καρέ</li>
<li>200 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση</li>
<li>10 γρ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο</li>
<li>αλάτι</li>
</ul>
<p> </p>
<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Για την σαλάτα</strong></span></p>
<p>Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά. Αν δεν σερβίρουμε αμέσως τη σαλάτα σε θερμοκρασία δωματίου, μπορούμε να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο για 24 ώρες και να τη σερβίρουμε κρύα.</p>
<p> </p>
<p>http://www.yiannislucacos.gr/</p>
</div>

Σχετικά άρθρα