Πιάτο από την Ισπανία: Παέλια με Κοτόπουλο

27 Φεβρουαρίου 2015

ΥΛΙΚΑ

  •  100gr Κοτόπουλο ωμό
  •  80 gr Ρύζι ωμό
  •  40 gr Κρεμμύδια ωμά 
  •  50 gr Ντομάτες πολτός
  •  λίγη Πιπεριά κόκκινη
  •  λίγη Πιπεριά πράσινη
  •  10 γρ Ελαιόλαδο (2 κουταλάκια)
  •  Μαϊντανό
  •  Σκόρδο λιωμένο
  •  Σαφράν 



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και το μαϊντανό.
2. Αχνίζετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και στη συνέχεια τις πιπεριές.
3. Προσθέτετε το κοτόπουλο κομμένο σε μικρές μπουκιές, τις ντομάτες και αλατοπιπερώνετε.
4. Σε λίγο ζεστό νερό διαλύετε το σαφράν και συμπληρώνετε με νερό.
5. Όταν αρχίσει να βράζει το νερό ρίχνετε το ρύζι .
6. Προς το τέλος προσθέτετε το ελαιόλαδο και το μαϊντανό.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ