Μουρίνιο: «Θέλω και το Λιγκ Καπ»

Αχόρταγος… παρουσιάστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, στις δηλώσεις που έκανε εν όψει του τελικού του Λιγκ Καπ, με την Τσέλσι να παίζει κόντρα στην Τότεναμ την Κυριακή στο «Γουέμπλεϊ»!
Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει και αυτή την κούπα και ανέφερε πως οι «μπλε» θα πρέπει να είναι κάθε χρόνο παρόντες στο συγκεκριμένο ραντεβού. Να αναφέρουμε πως η ομάδα που θα επικρατήσει θα σηκώσει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στο Νησί…
«Πρόκειται για έναν τελικό που θα παίξουμε την Κυριακή και πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε. Τίποτα άλλο δεν μετράει Η ήττα δεν αποτελεί επιλογή. Αυτή είναι η μοναδική στιγμή από τη στιγμή που έφτασα εδώ, τον Ιούλιο του 2013, που δεν σκέφτομαι το μέλλον του συλλόγου. Σκέφτομαι μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι», είπε αρχικά ο 52άχρονος τεχνικός…
Στη συνέχεια τόνισε πάντως ότι η Τσέλσι δεν μπορεί να κατακτάει τα πάντα κάθε σεζόν. «Η Τσέλσι δεν μπορεί να κερδίζει πάντα ούτε να κατακτάει όλους τους τίλους κάθε σεζόν. Αν αυτό ζητάτε, τότε πρέπει να πάτε σε μια άλλη χώρα όπου το πρωτάθλημα δεν είναι τόσο δύσκολο. Η Τσέλσι πάντως τα τελευταία δέκα χρόνια κατέκτησε το Κύπελλα, πρωταθλήματα και Ευρωπαϊκά τρόπαια, όμως το Λιγκ Καπ το πήρε μόλις δύο φορές. Εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε μία νέα ομάδα με τους νέους παίκτες που έχουμε, ώστε το Γούμπλεϊ να γίνει κάτι συνηθισμένο για εμάς. Θέλουμε να πηγαίνουμε εκεί κάθε χρόνο», δήλωσε ο προπονητής των «μπλε».
Μιλώντας για τον τεχνικό της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο, υπογράμμισε: «Είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι και εκτιμώ. Κάνει τη δουλειά του καλά και δεν έχουμε προβλήματα μεταξύ μας. Δεν πιστεύω να έχει δύσκολο έργο ο τέταρτος διαιτητής καθώς δεν θα υπάρξουν προβλήματα ανάμεσα στους δύο πάγκους».

Σχετικά άρθρα