Καμία απόφαση για τον διάδοχο του Βρύζα

Ο Ζήσης Βρύζας επιμένει στην παραίτησή του ωστόσο το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως καθώς πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να τον διατηρήσει στον ΠΑΟΚ. Ενδεχομένως κι από άλλο πόστο, εάν δεν τον πείσει να αλλάξει απόφαση.

Παρά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, στα οποία γίνεται αναφορά πως ο ΠΑΟΚ συζητά με άλλους εκπροσώπους για να αναλάβει ένας εξ αυτών ως νέος τεχνικός διευθυντής, από τον επίσημο ΠΑΟΚ έλεγαν πως δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για τον διάδοχο του Βρύζα, εφόσον τελικά δεν αλλάξει απόφαση.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης δεν έχει μιλήσει ακόμη με κάποιον για την κάλυψη του συγκεκριμένου κενού. Άλλωστε, θα πρέπει να προηγηθούν συζητήσεις για το πλάνο της επόμενης σεζόν, ώστε να είναι σαφέστερο τι είδους τεχνικός διευθυντής χρειάζεται. Σε κάθε περίπτωση, το όλο θέμα δεν μπορεί να παραμείνει για πολύ ακόμη σε εκκρεμότητα, αφού από το πρόσωπο του τεχνικού διευθυντή περνάνε όλα τα κρίσιμα θέματα, που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν (παρακολούθηση στόχων για το καλοκαίρι, καθορισμό προετοιμασίας, συζητήσεων για συμβόλαια). Από την άλλη, υπάρχουν και θέματα που έχουν προχωρήσει και για τα οποία θα χρειαστεί επίσης να δώσει έγκριση ο διάδοχος του Βρύζα.

Σχετικά άρθρα