Προπόνηση και αναχώρηση για Ολυμπιακό

Πάνω που ο Ολυμπιακός σιγά σιγά άφηνε πίσω του τα προβλήματα των τραυματισμών και τις απουσίες, ήρθε εκείνος του Μπρεντ Πέτγουεϊ αλλά και η γαστρεντερίτιδα του Γιώργου Πρίντεζη, να βάλουν έναν επιπλέον πονοκέφαλο στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.
Οι ερυθρόλευκοι ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση και αναχωρούν αμέσως για τα Τρίκαλα που θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα (02/03, 16:30) για την 18η αγωνιστική της Basket League.
Στην αποστολή είναι δεδομένο ότι δεν θα βρεθεί ο Αμερικανός φόργουορντ ο οποίος έπαθε εξάρθρωση ώμου στο παιχνίδι με τη Μάλαγα ενώ με την υπόλοιπη ομάδα αναμένεται να ταξιδέψει ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν γυμνάστηκε χθες ωστόσο αναμένεται να πάρει κάποιον χρόνο συμμετοχής.
Στην διάθεση του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει τον Μιχάλη Τσαϊρέλη ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί περισσότερο σε σχέση με το παιχνίδι με τους Ανδαλουσιάνους. Παράλληλα εκτός μένουν, ως γνωστόν, οι Παπαπέτρου και Αγραβάνης ενώ η παρουσία του Δημήτρη Κατσίβελη θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Σχετικά άρθρα