Ο ΠΑΟΚ αυτόνομος, χωρίς λυκοφιλίες με στόχο την κορυφή

Όσοι το έχουν αντιληφθεί, έχει καλώς. Όσοι δεν το έχουν κατανοήσει ακόμη, πέφτουν στην καλοστημένη παγίδα που έχει δημιουργηθεί από τους παράγοντες των ομάδων που θέλουν να καλοπιάσουν τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη, να είναι δίπλα του, επειδή είναι ισχυρός. Και όταν βρίσκουν την ευκαιρία, τον «μαχαιρώνουν» πισώπλατα. Όπως έκανε ο Παναθηναϊκός την περσινή αγωνιστική περίοδο, παρά τις καλές σχέσεις που έδειχναν πως είχαν οι Σαββίδης και Αλαφούζος. Όταν ο Παναθηναϊκός, για όσους ξεχνούν πολύ εύκολα, είχε στείλει εκπρόσωπό του στο CAS όταν ο ΠΑΟΚ ζητούσε διευκρινίσεις για την εξοντωτική ποινή των -3 (αλλά -15 στην ουσία βαθμών) από το πρωτάθλημα που του είχε επιβάλει η ΕΠΟ.
Και τότε, για όσους ξεχνούν, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού είχε εμφανιστεί με την εφημερίδα «Γαύρος» στα χέρια και ζητούσε να ισχύσουν οι ποινές που είχαν επιβληθεί  στον ΠΑΟΚ. Για τέτοια υποκρισία μιλάμε. 
Δεν πρέπει να ξεχνούν και οι παράγοντες του ΠΑΟΚ, την υποκρισία του επίσημου Παναθηναϊκού και κάθε ομάδας που κάνει τα ίδια.
Δεν υπάρχει φίλα προσκείμενη ομάδα στον ΠΑΟΚ από την Αθήνα. Ακόμη κι αν γίνεται «άνοιγμα», έμμεσο ή άμεσο, αυτό συμβαίνει για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της εκάστοτε αντίπαλης ομάδας και όχι του ΠΑΟΚ.
Κύριοι του ΠΑΟΚ, είναι αναγκαίο να αντιληφθείτε, πέρα από τις προσπάθειες που κάνετε για να πετύχετε τον βασικό στόχο της ολοκληρωτικής αποκάλυψης των ανθρώπων που συμμετέχουν στην εγκληματική οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να πορευτεί μόνος, ισχυρός, αυτάρκης και αποφασισμένος κόντρα σε όλους. Ο Ολυμπιακός είναι διαχρονικά ο ορατός, αντικειμενικός εχθρός του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ο πιο ύπουλος εχθρός όμως του ΠΑΟΚ είναι ο Παναθηναϊκός. Ο πιο υποχθόνιος, μοχθηρός εχθρός του ΠΑΟΚ είναι ο Παναθηναϊκός.
Τώρα, που ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με παρεμφερή ποινή, επικαλούνται τα γεγονότα στον Γλύκο στο Καραϊσκάκη, αλλά επιδιώκουν να «σκεπάσουν» τα εγκλήματα που έγιναν στην Λεωφόρο τις προάλλες. Για τα οποία, έπρεπε να επιβληθεί ακόμη πιο αυστηρή ποινή στον Παναθηναϊκό και όχι αυτή η επιδερμική αφαίρεση των τριών βαθμών που είναι και εφέσιμη. Σε τελική ανάλυση, ο ΠΑΟΚ πέρυσι δεν τιμωρήθηκε με -3, αλλά με -15 αν δείτε αναλογικά την αφαίρεση βαθμών απο τα πλέι οφ και την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Διαχρονικά, ο Παναθηναϊκός αποτελεί έναν από τους πιο αδίστακτους εχθρούς του ΠΑΟΚ. Αυτό να το αντιληφθείτε και στην διοίκηση και στην τεχνική ηγεσία και να το έχετε συνεχώς στο μυαλό σας. Τον ΠΑΟΚ υπηρετείται και αυτόν οφείλεται να υπηρετήσετε άξια, χωρίς την παραμικρή λυκοφιλία, που μόνο προβλήματα δημιουργεί στον ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα