Δώρο σκούτερ οι παίκτες στον Φάνη

Ένας από τους πιο φανατικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, ο Φάνης, πλέει από χθες σε πελάγη ευτυχίας. Η συγκίνησή του είναι έντονη. Οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά, αποφάσισαν και του έκαναν ένα ξεχωριστό δώρο. Του αγόρασαν ένα καινούργιο μηχανάκι, ένα σκούτερ για τις μετακινήσεις του.

Ο Φάνης, είχε διανύσει την διαδρομή Θεσσαλονίκη- Βέροια και αντίστροφα την περασμένη εβδομάδα με το παλιό του σκούτερ, έχοντας μία μεγάλη σημαία του ΠΑΟΚ μαζί του. Έκανε περισσότερες από τρεις ώρες για να φθάσει στον προορισμό του και άλλες τόσες για να επιστρέψει από την Βέροια στην Θεσσαλονίκη.

Η φωνή του είναι σήμα κατατεθέν, είναι μόνιμο ηχητικό background στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Ο Φάνης επί πολλά χρόνια. καβαλούσε το 50άρι διαλυμένο σκουτεράκι του που συγκρατιόταν σε ένα κομμάτι χάρη σε κολλητική ταινία, έπαιρνε τη σημαία του κι ακολουθούσε παντού την ομάδα.

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ  έκαναν μια έκπληξη στον Φάνη που θα τη θυμάται για όλη του τη ζωή. Τον φώναξαν στα αποδυτήρια και του αποκάλυψαν το δώρο τους: ένα ολοκαίνουργιο σκούτερ! Για να τους ακολουθεί παντού. Τα χαμόγελα πολλά και οι στιγμές πολύ ιδιαίτερες με τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος. Η δέσμευση του Φάνη ήταν πως με το δώρο του θα πάει μέχρι την Κομοτηνή! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε το θέμα με ανάρτησή της στο  instagram.

Σχετικά άρθρα