Απάντησε στον Αλαφούζο ο Καϋμενάκης

1 Μαρτίου 2015

O εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης, απάντησε σε όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνέντευξή του και αφορούσαν στην αρκαδική ΠΑΕ.

Αναλυτικά ο Γιάννης Καϋμενάκης είπε στο arcadiasports.gr:

«Ο κύριος Αλαφούζος έχει πάρα πολλά θέματα να ασχοληθεί που αφορούν τη δική του ομάδα. Έχει μεγάλα προβλήματα οικονομικής φύσεως, προβλήματα βίας, προβλήματα φορολογικής φύσεως όπως καταγγέλλονται, όπως επίσης και προβλήματα με την UEFA που επέφεραν μεγάλα χρηματικά πρόστιμα.

Ας αφήσει λοιπόν τον Αστέρα ήσυχο. Δεν χρειαζόμαστε την υποστήριξή του, αλλά κυρίως δεν δεχόμαστε τις υποδείξεις του. Υποδείξεις να κάνει στην ομάδα του και στους υπαλλήλους του. Το πότε, το πως, το που, το πόσο θα διαμαρτυρηθεί ο Αστέρας, είναι δική μας δουλειά και κανενός άλλου.

Ο κύριος Αλαφούζος εκτός από μικρή, έχει και επιλεκτική μνήμη. Ξεχνάει ή δεν θέλει να θυμάται ότι μόνο ο Αστέρας έφτασε μέχρι τον Πρωθυπουργό της χώρας για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Αστέρας όταν χρειάστηκε διαμαρτυρήθηκε εκεί που έπρεπε και δεν έφτασε στην κατάντια του να… ξεκατινιάζεται με ανακοινώσεις και φαιδρότητες, σε οπαδικά έντυπα και κανάλια. Ξεχνάει τις ανακοινώσεις του Αστέρα για Γιάχο, Σπάθα, όταν χρειάστηκε. Ξεχνάει ότι ο Αστέρας έχει καταθέσει πολλές φορές προτάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ κάποιοι άλλοι καμία.

Φυσικά δεν συζητάει καθόλου, ούτε θυμάται τη σφαγή του Αστέρα στο περσινό παιχνίδι με την ομάδα του στη Λεωφόρο, ούτε τα γκολ φάουλ του Μπεργκ που παραδόξως μέτρησαν στα περσινά πλέι οφ. Επίσης, ξεχνάει τη βίαιη εισβολή 2000 οπαδών του μόλις δύο μήνες πριν, στο γήπεδο του Αστέρα. Παραδόξως δεν τιμωρήθηκε για αυτό, ούτε εισιτήρια πλήρωσε, αλλά ούτε τις ζημιές που προκλήθηκαν στο γήπεδο πλήρωσε, από τους χούλιγκαν του στρατού του. Αντιθέτως, με ειρωνική ανακοίνωση επαίνεσε αυτή την εισβολή στο γήπεδο μας.

Ο Αστέρας να ξέρετε πως δεν φοβάται και δεν έχει ανάγκη κανέναν. Μακάρι να φτιάξει το ποδόσφαιρο και να παίζονται τα παιχνίδια επί ίσοις όροις, εντός και εκτός γηπέδων. Τότε θα δούμε το πόσο μετράει ο καθένας...».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ