«Δένει» τους έμπειρους

Στον Ολυμπιακό προέχει η επιστροφή της ομάδας σε τροχιά επιτυχιών ώστε να κλείσει η σεζόν με την κατάκτηση του νταμπλ, αλλά ήδη γίνονται σκέψεις για την επόμενη σεζόν και στον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθεί η ενδυνάμωση του ρόστερ.
 
Σε αυτό το πλαίσιο, οι ερυθρόλευκοι έχουν κατά νου να κρατήσουν στην ομάδα τους παίκτες που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει και που μπορούν με την εμπειρία και την αξία τους να δώσουν κι άλλα πράγματα στη συνέχεια. 
 
Τα συμβόλαια των Ντομίνγκες και Φουστέρ λήγουν, αλλά σκοπός του Ολυμπιακού είναι να τα ανανεώσει και να κρατήσει τους πολύπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους για την ομάδα. 
 
Το ίδιο θα γίνει και με τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος έχει αρχηγική παρουσία στον Ολυμπιακό, είναι αφοσιωμένος στην ομάδα και κοινή πρόθεση είναι να παραμείνει στο σύλλογο σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. 
 
Σήμερα οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις και αρχίζουν προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό. Και για μια σειρά διαδοχικών αγώνων στη συνέχεια, καθώς αναμένεται να οριστεί στις 11 Μαρτίου το ματς με την ΑΕΚ και μία εβδομάδα αργότερα το παιχνίδι με τον Αστέρα που δεν έγινε λόγω της απόφασης για διακοπή του πρωταθλήματος.

Σχετικά άρθρα