Μιλοβάνοβιτς: «Για το πρωτάθλημα του χρόνου»

Την επιθυμία η ΑΕΚ του χρόνου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ εξέφρασε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.
Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης παραχώρησε συνέντευξη σε μέσω της πατρίδας του και μίλησε για τις μεταγραφικές του αναζητήσεις ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά:
Για την ΑΕΚ και τις βλέψεις της: «Στην ομάδα βρίσκεται ο κ. Μελισσανίδης που είναι ο διοικητικός ηγέτης, αλλά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σε θέση εκτελεστικού διευθυντή. Έχουμε έναν εξαιρετικό νέο προπονητή και βρισκόμαστε στη διαδικασία να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που ανήκει, να αναγεννηθεί. Θέλουμε την επόμενη χρονιά να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».
Για τις μεταγραφικές του αναζητήσεις: «Από τον Σεπτέμβριο προετοιμαστήκαμε για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και κάνουμε το ίδιο τώρα εν όψει καλοκαιριού. Έχω ταξιδέψει σε Βραζιλία, Πορτογαλία, Δανία και στις χώρες των Βαλκανίων. Ψάχνουμε παίκτες για όλες τις θέσεις, αν βρούμε κάτι καλό. Στην Τουρκία που έμεινα για τρεις ημέρες είδα 15 ματς αλλά και παίκτες που μας ενδιαφέρουν. Είτε πρόκειται για παίκτες από τη Σερβία, είτε από την υπόλοιπη Ευρώπη. Τους επόμενους μήνες θα κάνω και άλλα ταξίδια για να καταλήξουμε στις τελικές μας επιλογές».
Για τη βοήθεια του κόσμου: «Αυτή τη στιγμή παίζουμε στο Ολυμπιακό Στάδιο και έχουμε μέσο όρο θεατών κοντά στους 25.000. Ο κόσμος μας είναι φανταστικός και περιμένει και πάλι τα μεγάλα ντέρμπι με την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία».
Για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι. Αλλά στο δεύτερο παιχνίδι περιμένει “καυτή” ατμόσφαιρα τον Ολυμπιακό, μια και στο γήπεδο θα είναι 60.000-70.000 κόσμος. Αν καταφέρουμε και τον αποκλείσουμε, τότε θα βρεθούμε κοντά στην κατάκτηση του Κυπέλλου και στην έξοδο στην Ευρώπη. Μέχρι τώρα δεν έχουμε χάσει ούτε ένα επίσημο ματς».

Σχετικά άρθρα