Η επιβράβευση του… αρχηγού!

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε χθες ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο οποίος δεν μπορούσε να περιγράψει τα συναισθήματα του που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο τελευταίο 10λεπτο. 

Σε ηλικία μόλις 20 ετών και 19 ημερών, μιας και είναι γεννημένος στις 10 Φεβρουαρίου 1995, ο Βολιώτης μεσοαμυντικός πήρε κατόπιν εντολής του Δέλλα το περιβραχιόνιο. Άλλωστε μετά την έξοδο του Ανάκογλου στο 80ο λεπτό (κι ενώ είχε προηγηθεί και η αντικατάσταση του Πλατέλλα στο 64′) ήταν ο παλαιότερος παίκτης της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο! 

Για του λόγου το αληθές, στο τελευταίο 10λεπτο ο Τζανετόπουλος έπαιξε δίπλα σε παίκτες που εντάχθηκαν στην Ένωση το καλοκαίρι του 2014 ή τον πρόσφατο χειμώνα, ενώ ο ίδιος ανήκει στο κιτρινόμαυρο ρόστερ από το καλοκαίρι του 2013. 

“Είναι η πρώτη φορά που συνέβη, και όταν στα 20 χρόνια σου παίρνεις το περιβραχιόνιο της ΑΕΚ είναι τρομερό. Δεν μπορώ να το περιγράψω… Είναι τρομερά τα συναισθήματα, είναι καταπληκτικά…”, δήλωσε ο Τζανετόπουλος στην κάμερα του OTE TV, για να προσθέσει στη συνέχεια: “Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες ως το τέλος, ώστε να μπούμε στα πλέι οφ με τη μεγαλύτερη διαφορά”
 
Πάντως υπάρχει και νεαρότερος αρχηγός της “Ένωσης” και αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Γροντή, ο οποίος φόρεσε το περιβραχιόνιο πέρσι στη Γ’ Εθνική στο Περαμαϊκός – ΑΕΚ 0-2. Ήταν 11 Μαιου 2014 σε ηλικία 19 ετών, 8 μηνών και 10 ημερών. 

Σχετικά άρθρα