Μαρινάκης: «Ομόφωνα δεκτή η πρότασή μας»

2 Μαρτίου 2015

Σε συμφωνία κατέληξαν οι πρόεδροι των 18 ΠΑΕ σχετικά με τις προτάσεις που θα παρουσιάσουν την Τετάρτη στον Σταύρο Κοντονή, προκειμένου να επαναρχίσει το πρωτάθλημα της Σουπερλίγκ. Από τη συνεδρίαση αποχώρησε πρώτος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, που δήλωσε:

«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση, κάναμε μια πρόταση η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή για τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε, θα σας ενημερώσει αναλυτικά ο κύριος Μποροβήλος για το περιεχόμενο της πρότασης. Αυτό που μας ενδιαφέρει όλους είναι να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα και να δεσμευτούμε για τα μέτρα εναντίον της βίας για τη νέα πέριοδο. Συμφωνήσαμε ομόφωνα, αυτό έχει σημασία και θα προχωρήσουμε για το ποδόσφαιρο και για τα υπόλοιπα το λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη και η αστυνομία. Το ζητούμενο είναι ότι έχουμε προτάσεις εναντίον της βίας. Η πρόταση ήταν του Ολυμπιακού, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι υπάρχει ομοφωνία».

Ερωτηθείς για το κλίμα που επικράτησε στη συνεδρίαση, μετά το επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας είπε: «Υπήρξε μια λεκτική αντιπαράθεση την προηγούμενη φορά. Έχει συμβεί επανειλημένως. Προχωράμε μπροστά. Το ζητούμενο είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα και να αρχίσει το επόμενο με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...