Δένει… Ικάρντι η Ιντερ!

Η Ίντερ σχεδιάζει και την ομάδα για τα επόμενα χρόνια και στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση των «νερατζούρι» είναι κοντά στην επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Μάουρο Ικάρντι, που θα δένει τον Αργεντινό επιθετικό και την ιταλική ομάδα το 2019!

Την Δευτέρα έγινε συνάντηση μεταξύ του τεχνικού διευθυντή των «νερατζούρι», Πιέρο Αουζίλιο και του μάνατζερ του 22άχρονου άσου, Άμπιαν Μοράνο. ΌΠωε έγινε γνωστό οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και αποπνέει αισιοδοξία και από τις δύο πλευρές πως θα πέσουν τελικά υπογραφές.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Ίντερ, που κάνει εκπληκτική χρονιά, είναι έτοιμος να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του κατά ένα έτος, με αντάλλαγμα για γενναιόδωρη αύξηση που θα εκτινάξει τις ετήσιες αποδοχές από τις 800-900 χιλιάδες στα 3 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν!

Οι Μοράνο και Αουζίλιο είχαν συναντηθεί και την Κυριακή, πριν από τον αγώνα της Ίντερ με τη Φιορεντίνα, για να εδραιώσουν τη βάση της συμφωνίας. Στο τέλος του αγώνα το περιβάλλον του παίκτη είχε κοινοποιήσει στους όρους της πρότασης στον Ικάρντι, λαμβάνοντας το «ναι» του νεαρού ποδοσφαιριστή, με την επισημοποίηση της συμφωνίας να αναμένεται εντός του Μαρτίου.

Σχετικά άρθρα