Προπόνηση… εις διπλούν κι επιστροφές στον ΠΑΟΚ

Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Μετά από το χθεσινό ρεπό οι “ασπρόμαυροι” επέστρεψαν στις προπονήσεις προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Στα θετικά για τον Άγγελο Αναστασιάδη η επιστροφή των Γλύκου, Γκολάσα και Περέιρα σε φουλ ρυθμό προπονήσεων κάτι που συνέβη και με τον Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος επέστρεψε από την Πορτογαλία όπου είχε μεταβεί για προσωπικούς λόγους. Αντίθετα, οι Τζανδάρης, Παπαδόπουλος και Τζιόλης συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης ενώ μόνος του γυμνάστηκε ο Στέλιος Πόζογλου, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική.

Η πρωινή προπόνηση ήταν αφιερωμένη στη φυσική κατάσταση και τη μυική ενδυνάμωση ενώ το απόγευμα ο Αγγελος Αναστασιάδης επέλεξε να δουλέψει στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας σε καθεστώς οργανωμένης επίθεσης. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε δίτερμα με τρεις εστίες και περιορισμό στις επαφές με τη μπάλα.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί το πρωί (11:30) της Τρίτης με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Σχετικά άρθρα