Γιάνκοβιτς: «Με το… μαχαίρι στα δόντια με Μπαρτσελόνα»

To παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και οι πράσινοι θέλουν την εντός έδρας νίκη.
Τη μέρα που Βλάντο Γιάνκοβιτς γιορτάζει τα 25α γενέθλια του γράφει παράλληλα στο μπλογκ που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ματς με τους Καταλανούς. Εκείνο το οποίο τονίζει χαρακτηριστικά ο Έλληνας φόργουορντ των νταμπλούχων Ελλάδας είναι πως «όλοι πρέπει να μπουν με το… μαχαίρι στα δόντια».
Αναλυτικά:
«Καλησπέρα σε όλους,
Καταρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές που έχω δεχθεί σήμερα. Πραγματικά έχω συγκινηθεί από τις ευχές των φίλων του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό μου. Αποτελεί μοναδικό συναίσθημα να είσαι παίκτης αυτής της ομάδας και να έχεις τόσο κόσμο να σε αγαπάει και να σε αγκαλιάζει.
Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα δεν ενδείκνυται για πολλά λόγια. Θεωρώ πως σε αυτή την περίπτωση και σε αυτόν τον αγώνα τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Θα παίξουμε ένα ματς σαν να είναι το τελευταίο μας στη διοργάνωση και πρέπει να μπούμε όλοι στη μάχη με το… μαχαίρι στα δόντια.
Το τι είναι η Μπαρτσελόνα το γνωρίζουμε και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Για να κερδίσεις αυτόν τον αγώνα πρέπει να είσαι κάτι παραπάνω από συγκεντρωμένος και αποφασισμένος. Είναι μία μάχη που θέλουμε να βγάλουμε όλο το πάθος μας επάνω στο παρκέ.
Γνωρίζουμε πως το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο και αυτό για εμάς αποτελεί την έξτρα δύναμη για να φτάσουμε στο στόχο μας. Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει για το μέλλον και την πορεία μας στη διοργάνωση αυτό το παιχνίδι.
Τα ξαναλέμε σύντομα,

Σχετικά άρθρα