Ο Μουρίνιο προανήγγειλε παραμονή του Τέρι

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε και έβαλε τέλος στην αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον του Τζον Τέρι, λέγοντας πως ο αρχηγός της Τσέλσι θα είναι και την επόμενη σεζόν στους «μπλε». Ο Πορτογάλος προπονητής δεν εμφανίστηκε πάντως τόσο βέβαιος για το μέλλον του Πετρ Τσεχ στους Λονδρέζους.

Η φημολογία για το μέλλον των δυο παικτών αναπτύχθηκε, καθώς η Τσέλσι συνήθως δεν επεκτείνει εύκολα τη συνεργασία της με παίκτες που έχουν πατήσει τα 30. Βέβαια, η περίπτωση του 34άχρονου Τζον Τέρι είναι διαφορετική.
«Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι ο Τζον Τέρι θα είναι και την επόμενη σεζόν παίκτης της Τσέλσι. Έχω μιλήσει με τον ίδιο και με τη διοίκηση και δεν αμφιβάλλω», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο «Special One» ρωτήθηκε και για το μέλλον του Πετρ Τσεχ. Βλέπετε, ο Τσέχος τερματοφύλακας έχει χάσει τη θέση στην ενδεκάδα από τον Τιμπό Κουρτουά. «Δεν είναι ένας παίκτης που θα τον πιέσεις. Αν θέλει το καλοκαίρι να φύγει, θα του πω τη γνώμη μου. Είναι από τους κορυφαίους γκολκίπερ στον κόσμο, οπότε αν φύγει θα πρέπει να πάρουμε πολλά χρήματα», είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον Τσέχο πορτιέρο…

Σχετικά άρθρα