«Τελικός για την ιστορία μας»

Για τη σημασία της πρόκρισης επί της ΑΕΚ και της κατάκτησης του νταμπλ μίλησε στους συμπαίκτες του ο Γιάννης Μανιάτης μία ημέρα μετά την παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη και τη σκληρή ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Ο ερυθρόλευκος αρχηγός ζήτησε από τους συμπαίκτες του να δώσει όλη η ομάδα πάθος και τον καλύτερο εαυτό της στη ρεβάνς της προσεχούς Τετάρτης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ώστε να πάρει την πρόκριση και να γιορτάσει τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου με τον καλύτερο τρόπο. «Ακούσαμε όλοι τον πρόεδρο, αυτό το παιχνίδι είναι τελικός, πρέπει να παίξουμε για την ιστορία του συλλόγου και για να δώσουμε χαρά στον κόσμο με το νταμπλ στο τέλος της σεζόν».
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φρόντισε να περάσει και το μήνυμα της επιβράβευσης προς τους παίκτες που έχουν αναγνωρισμένη προσφορά στην ομάδα και την πρόθεση της διοίκησης να χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν πάνω στους ηγέτες της. Γι΄αυτό και την ίδια μέρα της σκληρής τοποθέτησής του και της επιβολής προστίμου, κάλεσε τους Ντομίνγκες και Φουστέρ να υπογράψουν τα νέα συμβόλαια με τον Ολυμπιακό.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στο κλίμα εκτόνωσης της έντασης των τελευταίων εβδομάδων στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις προτάσεις προς τους φορείς, δεν σκοπεύει να πάει στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ, όπως είχε κάνει στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας.
Ο Βίτορ Περέιρα προετοιμάζει την ομάδα του για τους αγώνες με Πανθρακικό και ΑΕΚ, έχοντας σκέψεις για επιστροφή του Μποτία στο κέντρο της άμυνας, αλλά και του Διαμαντάκου στην κορυφή της επίθεσης. Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στους παίκτες ότι «κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και πάμε σε όλα για τις νίκες».
Πέραν των ανανεώσεων με Τσόρι και Φουστέρ, ο Ολυμπιακός πρόκειται να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Μανιάτη, να κάνει νέο συμβόλαιο στον Μέγιερι και να προχωρήσει στην αγορά των δικαιωμάτων του Μιλιβόγεβιτς.

Σχετικά άρθρα