Τέλος στην υπερ-προβολή του Γ.Βαρουφάκη;

4 Μαρτίου 2015

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ενώ φουντώνουν οι φήμες ότι προσωπικά ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών να περιορίσει τις παρεμβάσεις του στα ΜΜΕ.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του Βήμα FM Βασίλης Χιώτης που θα φιλοξενούσε τον κ. Βαρουφάκη στην εκπομπή του με τον Νότη Παπαδόπουλο, στις 10.00 το πρωί ο κ. Βαρουφάκης ειδοποίησε εγκαίρως ότι η συνέντευξη «θα πρέπει να αναβληθεί λόγω έκτακτων εξελίξεων».

Πράγματι, όλες τις προηγούμενες ημέρες είχαν προηγηθεί φήμες για δυσφορία του Μαξίμου από τις συνεχείς δηλώσεις στα μίντια του κ. Βαρουφάκη. Κύκλοι του Γιάνη Δραγασάκη δεν έκρυβαν το θυμό τους για τη στάση Βαρουφάκη και την υπερ-έκθεσή του στις τηλεοράσεις και τα περιοδικά ενώ υφέρπει ανησυχία στο υπουργείο Οικονομικών για κακό συντονισμό και ατυχείς δηλώσεις εκ μέρους του.

Bild: Τον έκοψε ο Τσίπρας


Μάλιστα σήμερα η γερμανική Bild σε δημοσίευμα της κάνει λόγο για ευθεία παρέμβαση του πρωθυπουργού, ο οποίος ζήτησε χθες απ' τον κ. Βαρουφάκη να περιορίσει τις εμφανίσεις και τις δημόσιες δηλώσεις του.

«Οι πολλές συνεντεύξεις του Βαρουφάκη και η αντικρουόμενες δηλώσεις του πολλές φορές έχουν μπερδέψει και πολλές φορές εκνευρίσει τους εταίρους στην διαπραγμάτευση», σχολιάζει απ' την πλευρά του το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων MNI. Και υπενθυμίζει τη δήλωση του εκπροσώπου του υπ. Οικονομικών της Γερμανίας Μάρτιν Γένγκερ τη Δευτέρα ότι “ο Ελληνας υπ. Οικονομικών κάνει δηλώσεις για τόσα πολλά πράγματα που πλέον καθίσταται δύσκολο να τον παρακολουθήσεις».
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...