Πασκουάλ: «Εντελώς διαφορετικό το ματς με Παναθηναϊκό»

Έναν διαφορετικό αγώνα από τους τρεις που προηγήθηκαν φέτος περιμένει ο Τσάβι Πασκουάλ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε για την αυριανή (5/3) αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, την οποία χαρακτήρισε κομβική για τους “μπλαουγκράνα”.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ σκληρό, έμπειρο και υψηλής ποιότητας αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει μόνο μια φορά φέτος στην έδρα του και ήταν απέναντί μας. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον μας στη διοργάνωση. Μπορεί να έχουμε κερδίσει και τα τρία προηγούμενα φετινά μας παιχνίδια, αλλά αυτό της Πέμπτης θα είναι εντελώς διαφορετικό, μια νέα κατάσταση και για τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός έχει δυναμώσει μέσα στη ρακέτα με την προσθήκη του Λαουάλ. Παίζουν πολύ δυναμικά και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό».

Για την ανανέωση συμβολαίου του Μπραντ Όλεσον: «Είναι ένα ευχάριστο νέο. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παίκτη, που μας δίνει ισορροπία γιατί παίζει για την ομάδα. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτόν και για την ομάδα μας που συμφωνήσαμε. Ελπίζω να συνεχίσει να μας προσφέρει».

Σχετικά άρθρα