Τα πιο παράξενα sex toys για άνδρες και γυναίκες (ακατάλληλες εικόνες)

4 Μαρτίου 2015

Σεξουαλικά βοηθήματα και παιχνίδια: Γιατί τα χρησιμοποιούν τα ζευγάρια;

Πέρα από τον αυνανισμό τα σεξουαλικά βοηθήματα έχουν όλο και μεγαλύτερη απήχηση στα ζευγάρια. Για πολλούς τα sex toys αποτελούν ένα ερωτικό παιχνίδι που πραγματικά μπορεί να ανανεώσει τη σεξουαλική ζωή και να διευρύνουν την απόλαυση στο κρεβάτι. Eίναι μια αφορμή για τα ζευγάρια που τα χρησιμοποιούν να εξερευνήσει ο ένας το σώμα του άλλου δοκιμάζοντας νέες πρακτικές. Από την άλλη μεριά πολλοί υποστηρίζουν ότι το παιχνίδι γίνεται και στο μυαλό των εραστών μιας και εξάπτει τη φαντασία τους και την ερωτική περιέργεια.

Υπάρχουν πολλών ειδών σεξουαλικά βοηθήματα, για άνδρες για γυναίκες αλλά και εκείνα που μπορούν να ερεθίζουν και τους δυο εραστές ταυτόχρονα. Xρειάζεται βέβαια προσοχή κατά τη χρήση τους γιατί υπάρχει ο κίνδυνος τραυματισμού της ευαίσθητης περιοχής των γεννητικών οργάνων αλλά και γιατί αν δεν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής είναι πολύ πιθανή η μετάδοση αφριοδίσιων νοσημάτων. 

 Ας δούμε μερικά από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Sex toys για τις γυναίκες 

 

Δονητές τύπου we vibe: Είναι φτιαγμένοι από σιλικόνη, λειτουργούν με μπαταρία και μπαίνουν στον κόλπο της γυναίκας με σκοπό να ερεθίσουν... το σημείο G. Λειτουργεί με τηλεχειριστήριο και οι δονήσεις του προκαλούν - όπως οι κατασκευαστές υποστηρίζουν- απίστευτους οργασμούς. 

Aλήθεια τι είναι αυτό το μικρό αντικείμενο που μοιάζει με δαχτυλίδι; Είναι σχεδιασμένο για τον ερεθισμό της κλειτορίδας μιας και προσφέρει προσομοίωση των κινήσεων που κάνει η γλώσσα του άνδρα στην περιοχή (Πολλές γυναίκες έκπληκτες υποστηρίζουν ότι έχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από τον άνδρα σε αυτόν το τομέα!)

 

Δονητές νέας γενιάς! Το σευγκεκριμένο sex toy λειτουργεί σαν επέκταση του χεριού και μπορεί να εφαρμοστεί στο σώμα της γυναίκας με τον τρόπο που εκείνη θέλει - σαν να είναι το χέρι της δηλαδή και να ελίσσεται με περισσότερη ευκολία. Υπάρχει όμως στο εμπόριο και προσομοιωτής δακτύλου!

Και μια ενδιαφέρουσα μελέτη για τους δονητές! 

Μια μελέτη (Herbenick, 2011) σε αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού των ΗΠΑ έδειξε ότι οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες έχουν θετική άποψη για τη χρήση δονητή από τις γυναίκες. Μάλιστα, οι γυναίκες που είχαν θετικές αντιλήψεις είχαν καλύτερη σεξουαλική λειτουργία συγκριτικά με εκείνες που είχαν αρνητικές αντιλήψεις. Εκτός από τη χρήση δονητή κατά την αυτοϊκανοποίηση, αρκετές γυναίκες επιθυμούν τη χρήση του κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών επαφών. Σχετική μελέτη (Herbenick, 2010) σε 2.000 γυναίκες από τις ΗΠΑ, ηλικίας 18-60 ετών, έδειξε ότι αρκετά συχνά οι ετεροφυλόφιλες και οι ομοφυλόφιλες γυναίκες χρησιμοποιούν δονητή όταν κάνουν σεξ με το ταίρι τους. 

Οι γυναίκες αυτές είχαν ικανοποιητική σεξουαλική λειτουργία και σε γενικές γραμμές ήταν ευχαριστημένες από τη σεξουαλική τους ζωή. Στα ετερόφυλα ζευγάρια, η ικανοποίηση των γυναικών συσχετίστηκε με την επιθυμία του άνδρα να χρησιμοποιηθεί δονητής.

Γιατί οι άνδρες χρησιμοποιούν δονητές; 

Μέλετη (Reece, 2010) που διεξήχθη σε αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού των ΗΠΑ έδειξε ότι το 44% των ανδρών είχε χρησιμοποιήσει δονητή κάποια στιγμή της ζωής του.  Οι περισσότεροι ετεροφυλόφιλοι άνδρες που δήλωσαν ότι είχαν χρησιμοποιήσει δονητή στο παρελθόν το είχαν κάνει κατά τη διάρκεια σεξουαλικής δραστηριότητας με τη σύντροφό τους. Η χρήση του δονητή ήταν είτε κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών είτε κατά τη διάρκεια της διείσδυσης. 

Επίσης, οι άνδρες που δήλωσαν ότι χρησιμοποιούσαν δονητή κατά τις σεξουαλικές τους επαφές δεν είχαν κάποια σεξουαλική δυσλειτουργία.  Τα παραπάνω δεδομένα δείχνουν ότι τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες η χρήση δονητών κατά την επαφή δεν σχετίζεται με την ύπαρξη κάποιας δυσλειτουργίας, αλλά σχετίζεται με την ευχαρίστηση. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ευχαρίστηση είναι για τον κάθε άνθρωπο υποκειμενική και η επιλογή χρήσης ή όχι δονητών εξαρτάται από τις προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες του κάθε ατόμου.

STRAP ON. Είναι προσομοιωτής του ανδρικού πέους, τοιποθετείται στο γυναιεκίο σώμα και χρησιμοποιείται όταν η γυναίκα θέλει να νιώσει πώς είναι ο ρόλος του άνδρα στο κρεβάτι. 

L.O.L. Non-Vibrating Strap-On Dildo

Tongue Tied Dual-Action VibratorMagik Mike 7-Function Dual Action Vibrator with Rotating Ball Bearings

Πολλαπλός δονητής: Μπορεί να προσφέρει διέγερση στον κόλπο την κλειτορίδα αλλά και στο σημείο G της γυναίκας. 

Double Header Double-Ended Dildo

Διπλός δονητής για ταυτόχρονη ικανοποίηση και στους δυο εραστές. 

Μοναχικοί άνδρες και γυναίκες αγοράσουν κούκλες από σιλικόνη για να αυτοικανοποιηθούν... Oι κατασκευαστές τους φροντίζουν να γίνονται όλο και πιο ρεαλιστικές. 

 

 

 

 

Sex toys για άνδρες 

 

Δονητής για ερεθισμό του προστάτη. Πολλοί άνδρες απολαμβάνουν τον ερεθισμό του προστάτη και δε διστάζουν να χρησιμοποιοήσουν μόνοι ή με τη σύτνροφό τους τη συσκευή μασάζ προστάτη που ερεθίζει και την περιοχή των όρχεων.

Δαχτυλίδα πέους

Τα δαχτυλίδια τοποθετούνται στη βάση του πέους και των όρχεων για καλύτερη και πιο δυνατή στύση. 

 

Super Stretch Lips Stretchy Masturbation Sleeve

Προσομοιωτής χειλιών: Το επιλέγουν οι άνδρες που θέλουν να νιώσουν την αίσθηση του στοματικού σεξ στον αυνανισμό. Παρομοίως υπάρχει και προσομοιωτής των γυναικείων γεννητικών οργάνων 

Real Housewife Realistic Male Masturbation Sleeve

Υπάρχει επίσης και παιχνίδια για τον ερεθισμό του πρωκτού. Χρησιμοποιούνται συνήθως και από άνδρες και από γυναίκες

Butt Plug Flexible Tapered Anal Sex Toy

Taxi Cab Confession Flexible Anal Sex Toy

TENacious B 10-Speed Couples Sex Toy

Και άλλα δαχτυλίδια! Τοποθετούνται στη βάση του πέους. Την ώρα της συνουσίας το δαχτυλίδι εφάπτεται της κλειτορίδας και έτσι δίνει διπλή διέγερση στη γυναίκα. 

 

50 σποχρώσεις του γκρι και σε sex toys

Το εμπόριο σεξουαλικών παιχνιδιών δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέστο από την κινηματογραφική επιτυχία. Ήδη κυκλοφορούν sex toys εμπνευσμένα από την ταινία. Δείτε μερικά. 

Μικρές μπάλες για τη διέγερση του σημείου G 

 

Xειροπέδες και εσώρουχα: Προσέξτε, οι κατασκευαστές τα διαθέτουν τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. 

 

Yπάρχουν και kinky  εργαλεία για όσους και όσες θέλουν να δοκιμάσουν το βίαιο σεξ με ... ελαφρύ ξύλο. 

Εσώρουχα που σου δίνουν την αίσθηση ότι κάποιος σε έχει δέσει 

 

Μυστηριώδεις μάσκες για το πρόσωπο

Μαστίγια! 

Παιχνίδια που προκαλούν ελαφρύ πόνο και ερεθισμό στις ρώγες ακόμα και σε σχήμα πεταλούδας! 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ