Καλογιάννης: «Δεν λάβαμε καμία διαβεβαιώση»

4 Μαρτίου 2015

Η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους ανθρώπους των φορέων του ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκε και αμέσως μετά ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης έκανε δηλώσεις στις οποίες τόνισε πως δεν έχουν λάβει καμία διαβεβαίωση από τον υπουργό για το τι θα συμβεί. Μάλιστα κάλεσε τους φιλάθλους να συμμορφωθούν καθώς δεν θα ξαναγίνει πρωτάθλημα στην Ελλάδα. 

Αναλυτικά:

«Μιλήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά για το πρόβλημα της βίας. Το τι θα αποφασιστεί είναι θέμα του υπουργού. Δεν έχουμε λάβει κάποια διαβεβαίωση για το τι θα συμβεί. Τα μέτρα που θα ληφθούν για να τελειώσει ομαλά αυτό το πρωτάθλημα, θα τα ανακοινώσει η ΕΠΟ το μεσημέρι της Πέμπτης.

Το μόνο που έχω να πω στους φιλάθλους είναι να συμμορφωθούν με τα νέα μέτρα, ειδάλλως δεν θα ξαναδούμε πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Θα είναι για το καλό όλων τα μέτρα αυτά, για το καλό των φιλάθλων και των ομάδων. Οι παράγοντες έχουν καταλάβει τι πρέπει να κάνουν και είμαι σίγουρος πως από εδώ και πέρα θα έχουμε αποτελέσματα».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +93285+25654 - adTechUnit 9
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θέλει τόλμη για τον κάθε άνθρωπο να φύγει από το σκοτάδι
Η πορεία προς τη γνώση του εαυτού δεν...
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...