Ανοίγουν και άλλες θύρες!

Διαβάστε ακόμα:
Εξαντήθηκαν τα εισιτήρια του κάτω διαζώματος
Αμόκ έχει πιάσει τους οπαδούς της ΑΕΚ που από όλες τις γωνίες της Ελλάδος, αλλά και αρκετές χώρες του εξωτερικού, ετοιμάζονται για τον πρόωρο τελικό της επόμενης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.
Ήδη εξαντλήθηκαν όλα τα ηλεκτρονικά εισιτήρια τα οποία είχε θέσει σε κυκλοφορία η ΠΑΕ (και αφορούσαν τις θέσεις του κάτω διαζώματος), ενώ με απίστευτους ρυθμούς ξεκίνησαν να φεύγουν και τα “μαγικά χαρτάκια” στις ζυγές θύρες που αντιστοιχούν στο πάνω διάζωμα. 
Μετά την αξιολόγηση που θα γίνει, θα αποφασιστεί τί θα γίνει και με τις υπόλοιπες θύρες του άνω διαζώματος (πάνω από τα VIP και τα δημοσιογραφικά θεωρεία), οι οποίες προς το παρόν παραμένουν κλειστές. Όλα όμως δείχνουν ότι αυτό δε θα κρατήσει για πολύ ακόμα. 
 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι κλειστές παραμένουν και οι θύρες 31 και 33 για λόγους ασφαλείας μετά από αίτημα της Αστυνομίας, ωστόσο αν η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη, δεν αποκλείεται να ανοίξουν και αυτές!
 
Στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν εξαιρετικό. Η ΑΕΚ μέσω του Αλέξη Δέδε τόνισε ότι θέλει να ανταποδώσει την πολύ καλή φιλοξενία του “Γ. Καραϊσκάκης” και όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί, παραχώρησε δύο μπουθ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.
 
Οι “ερυθρόλευκοι” ζήτησαν την παρουσία τριών εισαγγελέων σε συγκεκριμένους χώρους του ΟΑΚΑ, αλλά το αίτημά τους έγινε εν μέρει δεκτό (στο πρώτο του σκέλος). «Το ΟΑΚΑ είναι ένα γήπεδο που πληρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας. Υπάρχει τάφρος μετά τις εξέδρες, μεγάλη απόσταση απ” τις εξέδρες ως τον αγωνιστικό χώρο και δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα», υπογράμμισαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ.
 
Σε ό,τι αφορά την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποστήριξαν ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες να παρευρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ωστόσο οι πληροφορίες του pamesports αναφέρουν ότι μετά τη συνάντηση με τον Υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, του ζητήθηκε να μην μεταβεί στο ΟΑΚΑ. Ή αν το κάνει να μην πάει σαν αρχηγός αποστολής και επιχειρήσει τη… βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του “Σπύρος Λούης” α λα Τούμπα και Λεωφόρο.
 
Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού ρώτησαν πόσο κόσμο περιμένουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. “Καμιά 50αριά χιλιάδες;”, ήταν συγκεκριμένα η ερώτηση. Όταν άκουσαν την απάντηση, “πάγωσαν”: “Η αλήθεια είναι ότι το ΟΑΚΑ δε μας χωράει… Μέσα θα είναι 60.000. Έξω δεν ξέρουμε…”.

Σχετικά άρθρα