«Αγώνας μεγάλης κρισιμότητας»

Ο Νίκος Παππάς τόνισε την κρισιμότητα της αυριανής (5/3, 21:45, ΝΕΡΙΤ) συνάντησης του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.
«Νιώθω μια χαρά και δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να επιστρέψω στο 100%», σχολίασε ο 25χρόνος γκαρντ των «πρασίνων» για την κατάσταση του μετά τις ατυχίες, που αντιμετώπισε στην διάρκειας της φετινής σεζόν, και ευχήθηκε: «Μακάρι να είμαι έτοιμος αύριο για να βοηθήσω».
«Τα θέματα εγωισμού και γοήτρου παίζουν σημαντικό ρόλο όταν παίζεις με τη Μπαρτσελόνα που σε έχει νικήσει φέτος τρεις φορές», παρατήρησε ο Παππάς και υπογράμμισε: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς και η κρισιμότητά του είναι μεγάλη. Πάμε για τη νίκη ώστε να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες για το πλεονέκτημα έδρας».
Σε ερώτηση για την διαφορά στην εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός εντός και εκτός έδρας, ο 25χρόνος γκαρντ απάντησε: «Η ώθηση που μας δίνει ο κόσμος μας είναι αρκετά μεγάλη. Υπάρχουν μεμονωμένα ματς που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο τέλος. Παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες, ειδικά όταν παίζεις εκτός έδρας. Ο κόσμος στο ΟΑΚΑ μας βοηθάει να παίρνουμε σωστές αποφάσεις τις κρίσιμες στιγμές».
«Ο κόσμος μας δίνει έξτρα κίνητρο και έξτρα ώθηση για να μένουμε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά», δήλωσε ο Παππάς για τους φίλους των «πρασίνων», που αναμένεται να γεμίσουν αύριο στο ΟΑΚΑ. «Είναι ο έκτος παίκτης μας και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη», πρόσθεσε ο 25χρόνος γκαρντ του Παναθηναϊκού.
 

Σχετικά άρθρα