Έβαζαν τα πόδια τους στην «φωτιά»

Στον απόλυτο βαθμό έχουν στραμμένη την προσοχή τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Η αναγκαιότητα της νίκης, είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειξαν και χθες πολύ μεγάλη πώρωση για το παιχνίδι. Και είναι ενδεικτικό το γεγονός πως στη χθεσινή προπόνηση των παικτών που έγινε στη Νέα Μεσημβρία, κυρίως κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού έβαζαν τα πόδια τους στην φωτιά. Στα οχτάλεπτα που αγωνίστηκαν οι παίκτες, υπήρξε πολύ μεγάλο πάθος αλλά και ένταση. Ήταν σαν να έπαιζαν σε επίσημο παιχνίδι μεγάλης σπουδαιότητας όλοι όσοι αγωνίστηκαν και αυτό φαινόταν από τις κινήσεις τους. Αυτό το πάθος φανερώνει, αν μη τι άλλο και την επιθυμία των παικτών να διεκδικήσουν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Οι ντόπες του Αναστασιάδη ήταν συνεχόμενες Το πιο σημαντικό όμως είναι πως οι παίκτες, ειδικά χθες, έδειξαν πρωτόγνωρο πάθος, μη διστάζοντας να βάλουν τα πόδια τους στη «φωτιά» ακόμη και σε επικίνδυνες φάσεις.

Ενεργά συμμετείχε σε μία ακόμη προπόνηση ο Περέιρα, όπως και οι Γκολάσα, Σαλπιγγίδης, Γλύκος που είχαν ενοχλήσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Εκτός πρέπει να θεωρούνται, για το ματς της Λεωφόρου, ο Τζιόλης και ο Μαντούρο.

Σχετικά άρθρα