Η… παράνοια συνεχίζεται

Δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες 48 ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και στα δύο εκδοτήρια που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή του ΟΑΚΑ, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Το τηλεφωνικό κέντρο δεν έχει σταματήσει στιγμή να χτυπάει, οι υπάλληλοι της ΠΑΕ δέχονται προσωπικά τηλεφωνήματα προκειμένου να βρούνε “μαγικά χαρτάκια” και να εξυπηρετήσουν φίλους και γνωστούς, ενώ και σήμερα οι ουρές μοιάζουν με φίδια κουλουριασμένα στον τσιμεντένιο περίγυρο…

Την Τρίτη οι φίλοι του “δικεφάλου” έριξαν το online σύστημα αγοράς εισιτηρίου, την Τετάρτη ξεχείλισαν μέσα σε ελάχιστες ώρες το… “Γ. Καραϊσκάκης” (το κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ έχει χωρητικότητα μεγαλύτερη του φαληρικού γηπέδου και σήμερα, ετοιμάζονται να το γεμίσουν ξανά, εξαντλώντας τα εισιτήρια και του άνω διαζώματος!

Αν μάλιστα όλα εξελιχθούν ομαλά και δεν προκύψουν απρόοπτα, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως την Παρασκευή η ΠΑΕ ΑΕΚ θα υποχρεωθεί να εκδώσει ανακοίνωση εξάντλησης όλων των εισιτηρίων, πιθανότατα και των δύο Θυρών (31 κι 33) που η Αστυνομία είχε προτείνει να μείνουν κλειστές.

Σχετικά άρθρα