Επίθεση Μαρκογιαννάκη σε Ακρίτα "Τα κάνεις για την δημοσιότητα"

5 Μαρτίου 2015

Επανέρχεται ο πρώην υπουργός της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης στο θέμα της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ασκώντας δριμεία επίθεση στη δημοσιογράφο Ελενα Ακρίτα για τις αιχμές που άφησε κατά βουλευτή της Κρήτης χωρίς να τον κατονομάσει.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Super FM 89.6 και σχολιάζοντας τη στάση της Ελενας Ακρίτα, ο πρώην υπουργός σημείωσε πως σιωπά «ενώ την έχω προκαλέσει βγαίνοντας σε διάφορα ΜΜΕ. Πρέπει να βγει και να μιλήσει». Παράλληλα, ανέφερε πως η κ. Ακρίτα το έκανε αυτό (όσα κατήγγειλε για τα περί εμπλοκής βουλευτή της Κρήτης στην υπόθεση Γιακουμάκη, χωρίς να δώσει ονόματα) μόνο για λόγους δημοσιότητας, ενώ την κάλεσε για μια ακόμη φορά να πει όσα γνωρίζει.

Αναφερόμενος, δε, στο τηλεφώνημα που είχε κάνει το 2013 στον διευθυντή της Γαλακτομικής Σχολής, ο κ. Μαρκογιαννάκης επανέλαβε πως αφορούσε σπουδαστή της σχολής από τα Χανιά που είχε διωχθεί από το δωμάτιο της Εστίας γιατί είχε ζωγραφίσει την Κρήτη στον χώρο που διέμενε.

Mάλιστα, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης έστειλε αναφορά-αίτηση και στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, αλλά και επιστολή προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, μέσω της οποίας ζητά να διερευνηθεί η καταγγελία της Ελενας Ακρίτα. «Από τη στιγμή που έχετε γίνει αποδέκτης μιας τόσο σοβαρής καταγγελίας και με δεδομένο τον θόρυβο που έχει προκληθεί, εκτιμώ ότι πρέπει, ανεξάρτητα από το εάν τα καταγγελλόμενα συνιστούν ποινικό αδίκημα ή όχι, ταχύτατα να δοθεί εντολή η έρευνα που γίνεται γύρω από την εξαφάνιση του μαθητή να στραφεί και προς την κατεύθυνση διερεύνησης της παραπάνω καταγγελίας της κ. Ακρίτα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...