Χατζηπαναγής: «Μακάρι να πάει στον τελικό ο Ηρακλής»

Για την πρόκριση του Ηρακλή στα ημιτελικά του Κυπέλλου μίλησε ο θρύλος του “Γηραιού”, Βασίλης Χατζηπαναγής, και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά του συλλόγου. 
Οι δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis”:
Για την πρόκριση του Ηρακλή: «Ο Ηρακλής ανανεώθηκε, δεν έχει καμία σχέση με πέρσι. Μου αρέσει πολύ που παίζουν νέα παιδιά, κάτι που πρέπει να συμβαίνει σε όλες τις ομάδες, αφού αν δεν υπάρχουν νέα Ελληνόπουλα, δεν θα υπάρχει και Εθνική ομάδα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Ηρακλή και πήρε δίκαια την πρόκριση. Έπαιξε αρκετά καλά, ήταν και τυχερός στα πέναλτι. Όσον αφορά την διαιτησία, καλύτερα να μην μιλήσουμε».
Για τον Χουάντερσον: «Είναι… τρελός με την καλή έννοια, και ψυχρός. Ήταν πολύ ωραίος στο ματς, μου άρεσε πολύ».
Για τη συνέχεια στο Κύπελλο: «Μακάρι να πάει η ομάδα στον τελικό. Ωστόσο, δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια. Θα περιμένουμε και την κλήρωση να δούμε ποιος είναι ο επόμενος αντίπαλος».
Για την αγωνία που είχε στα πέναλτι: «Δεν θα έλεγα ότι είχα ιδιαίτερη αγωνία, ήμουν ψύχραιμος. Σκεπτόμουν και έλεγα πως και που έφτασε η ομάδα έφτασε εδώ που έφτασε ήταν επιτυχία. Άλλωστε στα πέναλτι παίζει ρόλο και η τύχη».
Για τη διοικητική κατάσταση της ομάδας: «Είναι στο σωστό δρόμο. Τα παιδιά πληρώνονται και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Παίζει σημαντικό ρόλο να μην υπάρχουν προβλήματα».

Σχετικά άρθρα