«Στο τέλος είχαμε την ευκαιρία»…

Για χαμένη ευκαιρία για νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα στο τέλος της αναμέτρησης μίλησε ο Εστέμπαν Μπατίστα μετά την λήξη του αποψινού αγώνα στο ΟΑΚΑ.

«Στο τέλος είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη αλλά κάποια λάθη δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα να πάρουμε τον έλεγχο που θέλαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός σέντερ των «πρασίνων» και επισήμανε: «Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πιο συγκεντρωμένα, αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να πετύχουμε το στόχο μας. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να μαθαίνουμε από κάθε ματς. Η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα που παίζει πολύ καλά, εκμεταλλεύεται κάθε λάθη του αντιπάλου. Έκαναν πολύ καλό παιχνίδι».

«Στόχος μας είναι να είμαστε στην τετράδα», εξήγησε ο Μπατίστα για την συνέχεια της προσπάθειας του Παναθηναϊκού στο Top 16 της Ευρωλίγκας και παραδέχθηκε ότι: «Δεν είμαστε στη θέση να επιλέξουμε θέση. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ σκληρά γιατί το γκρουπ πλέον είναι ακόμη πιο δύσκολο. Έχουμε πέντε ακόμη παιχνίδια, είμαστε ακόμη σε καλή θέση, αλλά σίγουρα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα».

Σχετικά άρθρα