«Παίζουμε καλά στα μεγάλα παιχνίδια»

«Παίζουμε καλά στα μεγάλα παιχνίδια», τόνισε ο Τσάβι Πασκουάλ, προπονητής της Μπαρτσελόνα μετά την νίκη των «Μπλαουγκράνα» στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού.
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό κυρίως για τον τεράστιο αριθμό των οπαδών που ήταν στο γήπεδο», δήλωσε αρχικά ο κόουτς της «Μπάρτσα» και παρατήρησε: «Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, γεμάτο συγκινήσεις ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός παίζει καλά στα πρώτα δεκάλεπτα. Με την μεγάλη συνεισφορά του Ναβάρο καταφέραμε να μπούμε στο παιχνίδι και να παίξουμε ένα δεύτερο δεκάλεπτο εξαιρετικό. Στο τρίτο βιαστήκαμε λίγο γιατί πιστέψαμε ότι θα τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι με αποτέλεσμα να χάσουμε κάποιες μπάλες. Διατηρήσαμε τους πέντε πόντους διαφοράς που πρακτικά κρατήσαμε μέχρι το τέλος».
«Πιστεύω ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο υπήρξαν τρεις στιγμές που πήραμε σημαντικό προβάδισμα, αλλά ο Παναθηναϊκός μείωνε με τρίποντο», συνέχισε ο Πασκουάλ και σημείωσε: «Ως συνέπεια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο δεν είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη».
«Παίζουμε καλά στα μεγάλα παιχνίδια και κάναμε ότι μπορούσαμε για να πάρουμε το παιχνίδι», σχολίασε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα σε ερώτηση σχετικά με τις τέσσερις νίκες της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού την φετινή αγωνιστική χρονιά.
 

Σχετικά άρθρα