Ατζαγκούν ο αντί-Ζέκα, αναμονή για Καρέλη

Ο Κάρλος Ζέκα στα χρόνια που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό σπάνια απουσιάζει, αφού πέραν των τιμωριών του δεν έχει βγάλει σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ ακόμη κι όταν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα επανέρχεται γρηγορότερα από την αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου (όπως συμβαίνει και τώρα που η θλάση η οποία θα τον άφηνε εκτός 10-15 ημέρες ενδέχεται να ξεπεραστεί πολύ γρηγορότερα).

Δεδομένης όμως και της τιμωρίας των δύο αγωνιστικών λόγω καρτών που συμπλήρωσε στο ντέρμπι ο Πορτογάλος θα απουσιάσει στα τρία από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του Παναθηναϊκού τα οποία μάλιστα έχουν και υψηλό βαθμό δυσκολίας. Ο Ζέκα δεν θα παίξει λόγω τραυματισμού απέναντι στον ΠΑΟΚ και λόγω καρτών εκτός έδρας με τον Εργοτέλη και τη Βέροια γι’ αυτό και ο Γιάννης Αναστασίου αναζητεί τον αντι-Ζέκα.

Φαίνεται μάλιστα ότι τον βρίσκει στο πρόσωπο του Αμπντούλ Ατζαγκούν, ο οποίος πιθανότατα, αρχής γενομένης από το ματς με τον Δικέφαλο στη Λεωφόρο θα χρησιμοποιηθεί σε ρόλο μέσα δεξιά στο 4-4-2 με ρόμβο που θα χρησιμοποιήσει ο 42χρονος κόουτς. Τη θέση πάντως διεκδικεί και ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος όμως είναι πιθανότερο να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή στη διάρκεια του ματς.

Αναμονή υπάρχει στο Τριφύλλι και για την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Νίκος Καρέλης ο οποίος χτύπησε στα πλευρά και είναι ακόμη αμφίβολο αν θα μπορέσει να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ. Αν δεν τα καταφέρει είναι πιθανόν να ξαναβρεί το δρόμο προς την αρχική ενδεκάδα ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Επίσης, τη θέση τους πιθανότατα θα διατηρήσουν ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος στο δεξί άκρο της άμυνας, και ο Νάνο στα αριστερά, καθώς αμφότεροι τα πήγαν εξαιρετικά στο ντέρμπι.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι… καπαρωμένες από τους Στιλ, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη, Λαγό, Πράνιτς, Πέτριτς, Μπεργκ.

Σχετικά άρθρα