Προς την έξοδο ο Μπαϊράμι

Ο Εμίρ Μπαϊράμι ουσιαστικά αποτελεί ξένο σώμα για τον Παναθηναϊκό μετά το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Τότε ο Σουηδός μεσοεπιθετικός παίζοντας ως βασικός πήρε την ευκαιρία από τον προπονητή της ομάδας Γιάννης Αναστασίου (ο οποίος μάλιστα είχε κατακριθεί για αυτή του την απόφαση σε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς) αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε. Η παρουσία του ήταν κακή και έκτοτε δεν ξαναέπαιξε, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες δεν προπονείται καν με το Τριφύλλι καθώς βρίσκεται στη Σουηδία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προχωρημένες επαφές με ομάδες της πατρίδας του προκειμένου να προσπαθήσει να κάνει ένα restart στην καριέρα του μετά το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στη μέση και που δεν του επέτρεψε να προσφέρει στο Τριφύλλι. Μάλιστα λέγεται ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με σουηδικό σύλλογο κάτι που θα τον φέρει οριστικά και αμετάκλητα στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό.

Το κεφάλαιο Μπαϊράμι δεν αποκλείεται να κλείσει μία και καλή για τον Παναθηναϊκό εντός των προσεχών εβδομάδων καθώς το σουηδικό πρωτάθλημα αρχίζει στις 4-5 Απριλίου.

Σχετικά άρθρα