Αθηναίου: «Καταδικασμένη να κερδίζει η ΑΕΚ»

«Η νίκη είναι αυτοσκοπός», τονίζει ο Γιάννης Αθηναίου μέσω του προσωπικού του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ενόψει της Σαββατιάτικης (17:00) αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

«Ακόμη μια δύσκολη αναμέτρηση για την ομάδα μας. Η δυναμικότητα του Απόλλωνα Πάτρας είναι γνωστή. Την μαρτυρά και η θέση του στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι κοινό μυστικό ότι στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά στην κανονική περίοδο για να πάμε με καλύτερες προϋποθέσεις στα πλέι οφ. Επομένως, η νίκη είναι για μας αυτοσκοπός. Έτσι ή αλλιώς, η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να μπαίνει στο παρκέ για να κερδίζει. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για «κομβικές» ή «κρίσιμες» αναμετρήσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε αυτοσυγκέντρωση για σαράντα λεπτά.

Ξέρουμε ότι ο Απόλλων είναι μια σκληρή ομάδα στην έδρα της. Είναι κατ’ εξοχήν ομάδα έδρας. Κι αυτό το ελεύθερο στιλ παιχνιδιού, που έχει, την κάνει πολύ απρόβλεπτη. Είναι ευχάριστο, ότι είχαμε μια καλή εβδομάδα προετοιμασίας. Θεωρώ, ότι την κατάλληλη ώρα θα είμαστε ετοιμοπόλεμοι. Είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο».

Σχετικά άρθρα