«Έκοψε» τους… γνωστούς ο Περέιρα

Δεν είχε εκπλήξεις η αποστολή που επέλεξε ο Βίτορ Περέιρα για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αφήνει εκτός τους παίκτες που συνήθως δεν υπολογίζει στα τελευταία ματς.
Η επιστροφή του Μποτία που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο αποκλεισμός του Αυλωνίτη, σημαίνει ότι ο Ισπανός θα είναι ο παρτενέρ του Σιόβα στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Σαντάνα λογικά θα μείνει στον πάγκο.
Εκτός έμειναν ξανά οι Μπενίτες, Διαμαντάκος, αλλά και ο Μπουχαλάκης. Όπως φυσικά και οι τραυματίες Φουστέρ και Ελαμπντελαούί, με τον Νορβηγό να κάνει προσπάθεια να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ.
Η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννούλης, Σαντάνα, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Μποτία, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα, Χουτεσιώτης.
Εκτός αποστολής έμειναν οι: Φουστέρ, Ομάρ, Αυλωνίτης, Διαμαντάκος, Μπενίτες, Μπουχαλάκης
Έμφαση δόθηκε ιδιαίτερα στην τακτική, αλλά και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Οι ποδοσφαιριστές του Περέιρα δούλεψαν πολύ, επάνω στο δίτερμα, στην επιθετική και αμυντική τους λειτουργία, δίνοντας παράλληλα βάση στη δημιουργία ευκαιριών στην αντίπαλη εστία. Ολοκλήρωσαν με στημένες φάσεις, κατά τις οποίες δούλεψαν ξανά επάνω στην αμυντική και επιθετική τους συμπεριφορά.
Στα ιατρικά, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έκανε θεραπεία και έμεινε εκτός προγράμματος, ενώ θεραπεία έκανε και ο Νταβίντ Φουστέρ. Ατομικό έκανε ο Γιαννιώτης, ενώ ο Στρέζος ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Η αποστολή θα ταξιδέψει το απόγευμα για την Αλεξανδρούπολη και από εκεί οδικώς για την Κομοτηνή.

Σχετικά άρθρα