Υγιεινά και ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ φασολάκια με πατάτες κοκκινιστά

6 Μαρτίου 2015

Υλικά

  • (Για 4 άτομα)
  • 1 κιλό φασολάκια
  • 300 γρ. πατάτες κομμένες σε μέτρια κομμάτια
  • 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • 1/2 κιλό ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 6 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Μαϊντανό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι


Εκτέλεση
Πλένετε, καθαρίζετε τα φασολάκια και τα στραγγίζετε. Βάζετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι. Προσθέτετε τα φασολάκια, τις πατάτες και τα καρότα, ανακατεύετε, σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει. Όταν μαραθούν τα υλικά, προσθέτετε λίγο χλιαρό νερό και πιπέρι. Κατόπιν, σιγοβράζετε για 5-10 λεπτά και προσθέτετε τις ντομάτες και αλάτι. Όταν ετοιμαστεί το φαγητό, το κατεβάζετε από το μάτι και προσθέτετε το μαϊντανό ψιλοκομμένο. 



Γενικά
360 Θερμίδες η μερίδα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ