Κυριακή 8 Μαρτίου: Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, από τον Μάνο Μηκίδη

6 Μαρτίου 2015

ΚΥΡΙΑΚΗ 08/03/2015

Σε σχέση:

Αν νιώθατε τον τελευταίο καιρό ότι τα πράγματα είχαν γίνει πολύ προβλέψιμα μεταξύ σας, θα σας δοθεί μια θαυμάσια ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας δοκιμάζοντας από κοινού κάτι καινούριο και ενδιαφέρον.

Δεν αποκλείεται βέβαια να προβείτε σε μια μίνι «απόδραση» μαζί με τον σύντροφό σας, γεγονός που θα δυναμώσει τη σχέση σας και θα σας φέρει πιο κοντά.

Αν η σχέση σας έχει γερές βάσεις  θα υπάρξουν νέα επίπεδα επικοινωνίας και συνεργασίας, θα συμφιλιωθείτε, θα αφήσετε πίσω τα προβλήματά σας και θα μεταβείτε σε μια νέα πιο αρμονική κατάσταση. Αν όμως η σχέση σας είναι προβληματική ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσετε, να φροντίσετε τον εαυτό σας και να προετοιμαστείτε για την επόμενη φάση της ζωής σας.

 

Ελεύθεροι:

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης! Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψετε κάτι το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια συναρπαστική ρομαντική εμπειρία! 

Αν ένας φίλος σας ζητήσει να τον επισκεφτείτε αδράξτε την ευκαιρία, καθώς η οικειότητα που θα αναπτυχθεί μεταξύ σας, θα μπορούσε να μετατραπεί σε  ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Επίσης είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου με την οποία θα μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα ή χόμπι.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...